Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| PRIMA grădiniță din Alba, care are o cameră SALINĂ pentru copiii săi: Care sunt beneficiile pentru respirație și imunitate pentru cei mici

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

PRIMA grădiniță din Alba, care are o cameră SALINĂ pentru copiii săi: Care sunt beneficiile pentru respirație și imunitate pentru cei mici

O grădiniță din Alba Iulia a pus la punct o cameră salină pentru copiii acesteia, odată cu debutul noului an școlar, cu sprijin din partea Rotary Club Alba Iulia.

Astfel, așa cum și reprezentanții unității de învățământ au transmis pentru ziarulunirea.ro, la Grădinița ,,Dumbrava minunată” educația pentru sănătate îmbracă forme noi prin inaugurarea unei camere SALINĂ realizată de Rotary Club Alba Iulia, astfel această grădiniță pune tot mai mult în practică proverbul latin ”O minte sănătoasă într-un corp sănătos”.

Vineri 09.09.2022 a avut loc deschiderea festivă a acestui proiect în prezența Guvernatorului Rotary Club, domnul Florin Mărginean, a domnului primar Gabriel Pleșa, a doamnei președinte Amalia Gherman și a doamnei insp. pentru ed. timpurie Loredana Stan, precum și a altor membrii Rotary, alături de părinți și de cadrele didactice din unitate.

”Dacă până acum am avut în vedere dezvoltarea cognitivă, socio-emoțională și psihomotrică a copiilor preșcolari avem convingerea că datorită acestui proiect se va îmbunătăți și sănătatea fizică a acestora,” transmite directorul Aurora Vârtei.

Camera salină aduce beneficii pentru copii prin faptul că sprijină sistemul respirator, crește imunitatea, previne alergiile, previne apariția virozelor, pe lângă multe altele.

FOTO: Petcu-Nicola Nicoleta-Alina


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 24-25 februarie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 24-25 februarie 2024 Inspectoratul de Poliție Județean Alba a comunicat amplasarea radarelor pe drumurile din județ, în perioada 24-25 februarie 2024. Citește și: Codul Rutier 2024: Cine plătește amenda în cazul în care unul din pasageri nu poartă centura de siguranță Conducătorii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea