Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Preșcolarii, părinții și cadrele didactice de la Grădinița cu P. P Step By Step Nr.12 Alba Iulia au participat la „săptămâna actelor de bunătate”

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO| Preșcolarii, părinții și cadrele didactice de la Grădinița cu P. P Step By Step Nr.12 Alba Iulia au participat la „săptămâna actelor de bunătate”

IUBIREA, BUNĂTATEA, RESPECTUL, CREDINȚA și DĂRNICIA sunt unele dintre cele mai importante valori care conduc la formarea viitorilor adulți responsabili, empatici și implicați in viața comunității. În acest sens, în săptămâna 21.11-25.11.2022 am inițiat acțiunea caritabilă ,,Săptămâna legumelor și fructelor donate”, în care au fost implicați preșcolarii si părinții acestora, precum și cadrele didactice din Grădinița cu P. P Step By Step Nr.12 Alba Iulia reprezentată de managerul Veronica Suciu.

Este minunat când oamenii se unesc pentru a aduce bucurie și sprijin altor copii aflați în dificultate! Micii voluntari au pregătit numeroase daruri constând în legume, fructe, dar și alimente necesare traiului zilnic pentru copiii de la Centrul de Zi ,,Izvorul Tămăduirii” din Oarda de Jos, coordonat de Pr. Duda Marcel.

Copiii din centru au fost invitați la grădinița noastră și au venit însoțiți de d-ra pedagog Păcurar Sorina, iar aici au avut parte mai multe surprize: cântece, jocuri interactive, felicitări și cadouri dăruite cu mult drag de prietenii de la grădiniță.

Pe această cale, transmitem mulțumiri tuturor celor implicați în acțiunea noastră caritabilă! (prof. înv. preșcolar. Ioana Delia Cristea, Responsabil Imagine al GPP Step by Step Nr12 Alba Iulia)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Ziua Jandarmeriei Române 2024, în Alba: Campionat de fotbal, turneu de table și tenis cu piciorul

Bogdan Ilea

Publicat

în

Ziua Jandarmeriei Române 2024, în Alba: Campionat de fotbal, turneu de table și tenis cu piciorul Competiții sportive organizate de Jandarmeria Alba cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române în Alba Iulia. Jandarmii s-au întrecut într-un campionat de fotbal, turneu de table sau tenis cu piciorul.  Ieri, 27 martie, la Baza Sportivă Ampoi 2 din Alba Iulia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea