Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO. Preșcolarii Grădiniței ”Scufița Roșie” din Alba Iulia au marcat sfârșitul anului de învățământ 2017-2018

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Intrucat copilăria este un tărâm magic, nu știm când și unde începe și nu știm când și unde se termină, pentru ca este o lume fermecată, duioasă, lină în care orice se poate întâmpla. Absolut orice! Este vârsta la care suntem cel mai aproape de copii și de toate tainele existenței.

Marți a fost o zi plină de emoție și de bucurie, o zi plină de frumos la  Gradinita cu PP ”Scufita Rosie”, la grupa mica, grupa Albinutelor, cand parintii copiilor s-au angrenat intr-o dramatizare sub genericul unei povesti frumoase – ”Ridichea uriasa” – pentru a marca sfarsitul anului 2017/2018.

Parintii au fost copleșiti sa se afle în mijlocul ”Albinutelor”, implicit în preajma fiecarui ”pui”, fapt pentru care prof. Aurica Bărbat și prof Adelina Turcu le mulțumesc, pentu aceasta zi placuta, dar și copiilor care au fost foarte receptivi la spectacolul oferit de parinti.

[nggallery id=5782]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Unirea” din Alba Iulia a dat startul înscrierilor pentru sesiunea iulie-august 2024: Ce trebuie să știe candidații

Bogdan Ilea

Publicat

în

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Unirea” din Alba Iulia a dat startul înscrierilor pentru sesiunea iulie-august 2024: Ce trebuie să știe candidații Au început înscrierile pentru sesiunea iulie-august 2024 la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Unirea” din Alba Iulia. Termenul limită este până în 19 mai. La Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,UNIREA” al judeţului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea