FOTO. Preșcolarii din cele șapte grădinițe din Alba Iulia au participat la concursul ”Prietenii Necuvântători”

Vineri, 30 martie 2018, la Grădinița cu Program Prelungit ”Scufița Roșie” din Alba Iulia, s-a desfășurat cea de-a II a ediție a Concursului ”Prietenii Necuvântători” , un concurs pentru preșcolarii  din cele 7 grădinițe din Alba Iulia.

Micuții preșcolari, care au participat la acest concurs, au demonstrat că iubesc animalele, că știu cum să le îngrijească, cunoscând foarte multe lucruri despre mediul de viață al acestor ”prieteni necuvântători”.

Concursul s-a desfășurat la grădinița organizatoare, Grădinița cu Program Prelungit ”Scufița Roșie” din Alba Iulia.

Directorul grădiniței, Maria Seician, a precizat că preșcolarii prezenți, au trecut prin 3 probe, la care s-au descurcat foarte bine dar și o probă surpriză, de îndemânare, care, se pare că a fost pe placul copiilor și a juriului, format din: inspectorul școlar pentru educație timpurie Aurora Vârtei, reprezentant al părinților Steau Liliana și reprezentații Selgros, Bela Virgil și Ungurean Ioan.

Cadrele didactice organizatoare, mulțumesc părinților copiilor din grupa Ursuleților,de la GPP ”Scufița Roșie”, sponsorilor : Selgros și S.C.Valimedia S.R.L, pentru sprijinul acordat în organizarea acestui concurs.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...