Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Preșcolarii de la grădinița din Vințu de Jos știu mai multe despre animale. Proiectul ”Un prieten adevărat”, în desfășurare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În anul școlar 2014-2015, la Grădinița cu program normal din Vințu de Jos, se desfășoară proiectul ”Un prieten adevărat” în parteneriat cu cabinetul veterinar NOVA HELP VET. Coordonatorii acestui proiect fiind Dr. Horvat Ioan Emilian și profesor învățământ preșcolar Rotaru Mihaela Maria.

Gradinita Vintu de Jos02În cadrul acestui parteneriat preșcolarii din grupa mică au participat la diferite activități în vederea dezvoltării dragostei față de animale. Pe parcursul primului semestru s-au primit la grădiniță materiale didactice din partea cabinetului veterinar: trusă medicală, planșe, broșuri, pliante.

Miercuri, 8 aprilie, preșcolarii din grupa mică au făcut o vizită cabinetului veterinar unde Dr. Horvat Ioan Emilian le-a vorbit copiilor despre dragostea pe care copiii trebuie să le-o poarte animalelor și modul în care aceștia pot să aibă grijă de propriile animale: hrănire, igienă și afecțiunea pe care trebuie să le-o poarte.

A fost organizat și un concurs de testare a cunoștiințelor generale privind animalele domestice. În urma tuturor acestor activități Dr. Horvat Ioan Emilian a premiat copiii cu câte o carte de colorat, dulciuri drept răsplată pentru interesul acordat și cunoștiințele dobândite în cadrul acestui proiect.

[nggallery id=286]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea