FOTO| PREMII și mențiuni la olimpiade, acordate elevilor militari pasionați de științele socio-umane, din cadrul Colegiulului Național Militar „Mihai Viteazul”

Într-o postare plină de mândrie și zâmbete sincere, Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia a dorit să își felicite în mod publlic elevii care s-au deosebit la concursurile naționale.

,,Elevii militari sunt pasionați nu doar de științele reale ci și de cele socio-umane astfel că au obţinut rezultate foarte bune în acest an şcolar și la olimpiadele de profil, sub îndrumarea profesoarei Simina Dura.

ELIT

La filosofie, eleva sergent Alexandra Fildan (clasa a XII-a), la psihologie eleva sergent Cornelia Galben (clasa a XI-a) și la economie eleva caporal Iustina Căpeț (clasa a XI-a) au obținut premiul I la faza judeţeană.

Elevul Alexandru Negreanu și eleva Ionela Alexandra Cătuna (clasa a IX-a) au obținut premiul III la logică iar elevul sergent major Fabian Mișcodan, la economie. La aceste două discipline s-au obținut și două mențiuni prin elevul sergent Andrei Broscăreanu (logică) și elevul sergent major Ștefan Gherheș (economie).

Mihail David - 2020

Felicitări şi mult succes la competiţiile ce vor urma!”

Sursa foto: Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...