Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO. Premii importante pentru șase dintre cursanții clasei de ”Artă fotografică” din cadrul Centrului de Cultură ”Augustin Bena” Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șase dintre cursanţii clasei „Artă fotografică” din cadrul Şcolii de Arte şi Meşteşuguri a Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba au obţinut recent şase premii importante la concursul naţional „E-visual Art Debut” de la Braşov.

premi-cursanti-augustin-bena01Cei şase cursanţi au obţinut toate premiile la categoria de vârstă 14 – 18 ani şi locul I şi IV la categoria de vârstă peste 18 ani.

„Este o surpriză plăcută pentru clasa de artă fotografică, acum în pragul Sărbătorilor de Iarnă. Cred că aceste premii încununează un an de muncă şi pregătire continuă pentru cursanţii noştri îndrăgostiţi de arta fotografică şi ele se adaugă altor premii importante obţinute în 2016” a spus Vasile Sârb profesorul clasei „Artă fotografică” din cadrul Şcolii de Arte şi Meşteşuguri a Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba.

Concursul „E-visual Art Debut” a fost organizat de Consiliul Judeţean Braşov şi Şcoala de Arte şi Meserii „Tiberiu Brediceanu” Braşov, iar lucrările premiate au fost expuse în cadrul unei expoziţii speciale.

PREMII OBŢINUTE:

CATEGORIA DE VÂRSTĂ: 14-18 ani

Locul I – Knall Raul – „Îngerul nopţii”

Locul II – Hăprian Silvia – „Puritare”

Locul III – Razvan Gabriel Dinu – „Timp Pierdut”

Locul IV – Covaciu Anca – „Zâmbet”

CATEGORIA DE VÂRSTĂ peste 18 ani

Locul I –  Delia Aron –  „Pe dos…”

Locul IV – Popescu Diana – „Relaxare”

Şcoala de Arte şi Meşteşuguri a fost înfiinţată în 1969, iar din 2007 funcţionează în cadrul Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba fiind condusă de profesorul Marinela Popa. Şcoala vine în întâmpinarea cererilor tot mai numeroase de formare continuă şi se vrea a fi o „pepinieră” de specialişti talentaţi pentru celelalte servicii. Disciplinele din cadrul şcolii sunt: arte plastice, arte vizuale moderne, arte vizuale clasice, canto muzică populară, canto muzică uşoară, teorie şi solfegii, chitară, instrumente de suflat, instrumente cu clape, teatru, dans modern, dans de societate, dans popular, ţesături şi cusături tradiţionale, ceramică, arta lemnului, pictură religioasă.

[nggallery id=3189]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital

Bogdan Ilea

Publicat

în

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital Polițiștii din Sântimbru au reținut un bărbat de 30 de ani din Ighiu, pe raza localității Coșlariu, după o bătaie. Acesta i-ar fi provocat leziuni la cap unui bărbat de 38 de ani din Teiuș. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea