FOTO| Premieră la Spitalul din Aiud: Au fost demarate testările serologice ale anticorpilor anti-Sars-Cov2 (Covid-19), care indică nivelul imunizarii față de noul virus

În cadrul Laboratorului de Analize a Spitalului Municipal Aiud au fost demarate testările serologice ale anticorpilor anti-Sars-Cov2 (Covid), adică nivelul imunizarii față de noul virus.

ELIT

Acestea pot confirmă sau infirmă prezența anterioară a infecției. Este posibilă dozarea atât a anticorpilor de tip IgM și a celor de tip IgG. Conform strategiei stabilite vor fi testate cu prioritate persoanele care au avut rezultate pozitive la testul RT-PCR.

”Prin sprijinul Primăriei și a Consiliului Local care au destinat sume suplimentare demersului Spitalului, sperăm să reușim determinarea nivelului de imunizare în rândul populației. Toate aceste informații vor contribui la o monitorizare precisă și la o gestiune cât mai eficientă a limitării răspândirii virusului Sars-Cov2. Serviciul nu este decontat dar poate fi efectuat la cerere cu programare prealabilă începând din 6 iulie.

Cum se recoltează: este suficientă o simplă proba de sânge.

În cât timp se obține rezultatul: comunicarea rezulatelor în maxim 24-36 de ore.

Recomandări: se recomandă evitarea consumării alimentelor cu minim 8 ore înainte de recoltare.

Pentru că Viață Contează! Mulțumim tuturor pentru sprijin. (EXC Group, Club Rotary Aiud, Primăria și CL Aiud)”, au transmis reprezentanții Spitalului Municipal Aiud.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...