Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Premieră la Spitalul din Aiud: Au fost demarate testările serologice ale anticorpilor anti-Sars-Cov2 (Covid-19), care indică nivelul imunizarii față de noul virus

Ziarul Unirea

Publicat

în

În cadrul Laboratorului de Analize a Spitalului Municipal Aiud au fost demarate testările serologice ale anticorpilor anti-Sars-Cov2 (Covid), adică nivelul imunizarii față de noul virus.

Acestea pot confirmă sau infirmă prezența anterioară a infecției. Este posibilă dozarea atât a anticorpilor de tip IgM și a celor de tip IgG. Conform strategiei stabilite vor fi testate cu prioritate persoanele care au avut rezultate pozitive la testul RT-PCR.

”Prin sprijinul Primăriei și a Consiliului Local care au destinat sume suplimentare demersului Spitalului, sperăm să reușim determinarea nivelului de imunizare în rândul populației. Toate aceste informații vor contribui la o monitorizare precisă și la o gestiune cât mai eficientă a limitării răspândirii virusului Sars-Cov2. Serviciul nu este decontat dar poate fi efectuat la cerere cu programare prealabilă începând din 6 iulie.

Cum se recoltează: este suficientă o simplă proba de sânge.

În cât timp se obține rezultatul: comunicarea rezulatelor în maxim 24-36 de ore.

Recomandări: se recomandă evitarea consumării alimentelor cu minim 8 ore înainte de recoltare.

Pentru că Viață Contează! Mulțumim tuturor pentru sprijin. (EXC Group, Club Rotary Aiud, Primăria și CL Aiud)”, au transmis reprezentanții Spitalului Municipal Aiud.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea