Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Pregătiri pe ultima sută de metri în Parcul Sărbătorilor de Iarnă din Alba Iulia. Vezi cum arată Bradul lui Moş Crăciun de anul acesta

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Au mai rămas doar câteva ore până la inaugurarea Parcului Sărbătorilor de Iarnă iar pregătirile sunt în toi în Piaţa Cetăţii din Alba Iulia. Bradul de 16 metri înălţime, căsuţele, figurinele, ieslea în care s-a născut Iisus Hristos şi scena au fost deja amplasate, iar celor care se ocupă cu amenjarea acestora le-a mai rămas doar să lucreze la ultimele detalii.

 Albaiulienii şi toţi cei care vor fi prezenţi în această seară de la ora 18.00, în Piaţa Cetăţii, vor avea parte de o seară de neuitat. Aceştia se vor putea întâlni cu Moş Crăciun şi spiriduşii lui, iar în deschidere vor avea parte de un spectacol de cântece de iarnă şi colinde oferit de Mihai Trăistariu şi invitaţii lui, concurenţi de la talent show-urile  Vocea României şi X – Factor.

 În căsuţele special amenajate, se vor putea găsi podoabe decorative specifice acestei sărbători, cadouri personalizate, brazi, jucării, produse alimentare, produse tradiţionale (cozonaci, prăjituri, turtă dulce), băuturi si orice altceva şi-ar mai putea imagina.

Patinoarul din Piaţa Cetăţii nu va fi inaugurat în această seară, deoarece vremea de afară nu a permis celor care se ocupă de amenajarea acestuia să îngheţe suprafaţa patinoarului, astfel că potrivit reprezentanţilor primăriei, cel mai probabil acesta va fi deschis luni, 9 decembrie. Acesta va avea o suprafaţă de 600 mp, o cabană de lemn cu rol de casă de bilete, garderobă şi centru de închiriere patine către public şi va fi dotat cu instalaţie de sonorizare. Biletul de intrare va fi 10 lei. Tot 10 lei vor plăti şi cei care doresc să închirieze una dintre cele 200 perechi de patine puse la dispoziţie.

 Surprizele de Crăciun vor continua pe parcursul săptămânilor viitoare între 9 şi 22 decembrie. În fiecare zi din săptămână cei mici, dar şi cei mari, vor putea participa la concerte, piese de teatru pentru copii, toate dedicate marii sărbători. Echipe de colindători, spiriduşii lui Moş Crăciun şi alte personaje de poveste vor împânzi Piaţa Cetăţii pe toată perioada menţionată.

 Vă prezentăm mai jos foto de la amenajarea Parcului de Sărbători (ora 14.30).

[nggallery id=824]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea