Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Polițiștii din Alba au desfășurat noi lecții educative în taberele din județ: Ce sfaturi au primit copiii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| Polițiștii din Alba au desfășurat noi lecții educative în taberele din județ: Ce sfaturi au primit copiii

Activitățile dedicate siguranței tinerilor au continuat. Polițiștii au desfășurat noi lecții educative în taberele din județ, cu scopul de a transmite recomandări pentru o vacanță în siguranță.

În perioada 26 – 27 iulie 2022, peste 300 de copii au primit sfaturi privind siguranța lor, de la poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii și ai Biroului Siguranță Școlară din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean și de la specialiştii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Alba Iulia.

Scopul activităților l-a reprezentat creşterea gradului de informare a tinerilor privind riscurile și vulnerabilitățile în mediul online, precum și transmiterea de recomandări pentru prevenirea victimizării minorilor pe linia siguranței rutiere, a protejării bunurilor personale și evitarea comportamentelor de risc.

Totodată, polițiștii le-au oferit informații despre riscurile la care se expun consumatorii de substanțe interzise, dar și pentru recunoașterea semnelor consumului de droguri la persoanele vulnerabile.

Adolescenții s-au antrenat în discuţii şi s-au arătat interesaţi de toate aspectele legate de siguranţa lor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Biblioteca „Ovidiu Hulea” inaugurată de Ziua Bibliotecarului 2024, la Aiudul de Sus: Cuprinde aproximativ 4.000 de cărți, publicații și tablouri primite din donații

Ziarul Unirea

Publicat

în

Biblioteca „Ovidiu Hulea” inaugurată de Ziua Bibliotecarului 2024, la Aiudul de Sus: Cuprinde aproximativ 4.000 de cărți, publicații și tablouri primite din donații La Aiud, de Ziua Bibliotecarului 2024, s-a deschis o nouă bibliotecă publică cu aproximativ 4.000 de volume. Inaugurarea Bibliotecii „Ovidiu Hulea” a avut loc într-un spațiu din cadrul Școlii Gimnaziale „Liviu Rebreanu” […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea