Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO: Polițiștii au continuat activitățile dedicate siguranței. Întâlnire cu elevii din clasele primare de la Câmpeni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba continuă activităţile interactive susţinute în şcoli, pentru prevenirea implicării copiilor în evenimente negative. Peste 90 de elevi ai Şcolii Gimnaziale Cîmpeni au învățat, de la poliţişti, să circule corect şi să se ferească de conflicte.

În perioada 7 – 14 mai a.c., poliţiştii rutieri şi cei de ordine publică din cadrul Poliţiei Oraşului Cîmpeni s-au întâlnit cu elevii din 4 clase primare ce învaţă la Şcoala Gimnazială Cîmpeni şi au susţinut lecţii de educaţie rutieră.

Copiii au aflat, de la poliţişti, ce reguli de circulaţie trebuie să respecte, pe drumul către şcoală, locul de joacă sau către casă precum şi semnificaţia semnelor rutiere.

De asemenea, elevii au fost îndemnaţi să aibă o atitudine nonviolentă şi să apeleze la sprijinul adulţilor atunci când sunt implicaţi în conflicte sau se simt ameninţaţi de pericole.

Demersurile de informare şi educare a elevilor, pentru adoptarea unui comportament preventiv, vor fi continuate.

[nggallery id=5621]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea