Rămâi conectat

Actualitate

FOTO: Polițiști belgieni, în vizită de lucru la IPJ Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doi poliţişti din Poliţia Judiciară Federală Charleroi – Belgia au desfăşurat, în această săptămână, activităţi de colaborare, în domeniul poliţiei judiciare, cu poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din judeţul Alba.

În perioada 12-14 octombrie  a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din IPJ Alba au desfășurat mai multe activităţi procedurale, într-un dosar  penal privind infracţiuni de spălare de bani şi fraude economice, aflat în lucru la autorităţile judiciare din Belgia.

Autorităţile judiciare belgiene au fost reprezentate de doi poliţişti din cadrul Poliţiei Judiciare Federale Charleroi care au colaborat, pe activităţile de urmărire penală, cu poliţiştii de investigare a criminalităţii economice.

Cei doi poliţişti belgieni au fost primiţi de domnul comisar şef de poliţie Dunca Cristian, împuternicit şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, iar în cadrul întâlnirii ce a avut loc au fost purtate discuţii cu privire la rezultatul activităţilor judiciare desfășurate în judeţul Alba, aceştia exprimându-şi aprecierea pentru modul în care au colaborat cu poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba şi pentru profesionalismul de care au dat dovadă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea