// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO: Polaris ”îngroapă” în gunoaie asociațiile de proprietari din Alba Iulia rău platnice. Peste jumătate au restanțe la salubritate, și din 2015

Locuitorii de pe mai multe străzi din Alba Iulia riscă să fie înconjurați de gunoaie, după ce firma care se ocupă de salubrizare în oraș a anunțat că va sista serviciul de colectare a deșeurilor menajere, pe motiv de neplată.

Mai bine de jumătate din asociațiile de proprietari au restanțe pentru acest serviciu, iar firma Polaris M Holding a decis să nu le mai ridice gunoiul, până când administratorii asociațiilor vor achita datoriile.

Trei asociații, care au ales să ignore datoriile restante, în contextul în care au fost notificate în nenumărate rânduri că trebuie plătite facturile, s-au trezit deja vineri, 18 august, cu tomberoanele pline și gunoi adunat pe lângă.

Operatorul de salubrizare a precizat pentru ziarulunirea.ro că din cele 169 de asociații, 86 au datorii mai mari de 2000 de lei, chiar și din luna mai a anului 2015. Astfel, firma s-a văzut obligată să sisteze serviciul de salubrizare până la recuperarea sumelor restante.

Conform legii 51 / 2006, republicata, art 42, alin (11), operatorul de salubrizare îşi poate întrerupe activitatea în următoarea situaţie: „Dacă sumele datorate, inclusiv penalităţile, nu au fost achitate după 45 de zile de la primirea facturii, operatorul poate întrerupe furnizarea/prestarea serviciului cu un preaviz de 5 zile lucrătoare şi are dreptul să solicite recuperarea debitelor în instanţă”.

Reprezentanții firmei Polaris au menționat că în următoarele zile vor opri serviciul de strângere a gunoiului și la alte asociații, dacă nu vor binevoi să-și plătească facturile. Cele trei asociații, care s-au trezit cu gunoiul neridicat, ar fi avut cele mai mari restanțe.

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

2 Răspunsuri la FOTO: Polaris ”îngroapă” în gunoaie asociațiile de proprietari din Alba Iulia rău platnice. Peste jumătate au restanțe la salubritate, și din 2015

  1. sensu 18.08.2017 la 18:20

    Penibil! Bine ca aveti atatea masini de nu pot trece doua persoane una pe langa alta printre blocuri.

  2. om 18.08.2017 la 20:29

    Acum am inteles de ce e ca o groapa de gunoi pe Septimius Severus..