Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Podul peste râul Mureș, de la Șeușa, dat oficial în folosință: Astăzi a fost făcută recepția finală

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Podul peste râul Mureș, de la Șeușa, dat oficial în folosință: Astăzi a fost făcută recepția finală

În după amiaza zilei de marți, 14 februarie, a fost efectuată recepția finală și a fost dat oficial în folosință noul pod peste Mureș, din apropierea localității Șeușa.

„Greu se mai confirmă, azi, proverbul cu omul sfințește locul. Din fericire, în Alba, alta e situația, iar în Ciugud se poate oricând verifica că e așa. Astăzi, împreună cu domnul primar Gheorghe Damian, am făcut recepția finală și am dat oficial în folosință noul pod peste Mureș, din apropierea localității Șeușa.

Câteva mii de oameni care fac naveta, zilnic, spre și dinspre Alba Iulia, au de câștigat la nivel de timp și siguranță. De asemenea, zona industrială este și mai bine conectată la vatra comunei Ciugud. Consiliul Județean Alba a fost unul dintre partenerii acestui proiect.

Dincolo de această încărcare bugetară, investiția a fost o prioritate pentru PNL Alba prin toți cei implicați, chiar și până la nivelul guvernului. E un lucru firesc și normal când ai în față oameni serioși și muncitori, investiții private cu locuri de muncă stabile, care contribuie la bugetul județului”, a scris vicepreședintele CJ Alba Marius Hațegan, pe Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Amenzi de peste 1,4 milioane lei date de ISU Alba, în primele trei luni ale anului: Controale la unități de turism, asistență socială, cluburi și magazine. Principalele ereguli constatate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Amenzi de peste 1,4 milioane lei date de ISU Alba, în primele trei luni ale anului: Controale la unități de turism, asistență socială, cluburi și magazine. Principalele ereguli constatate În perioada 01.01.2024 – 31.03.2024 inspectorii de prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Unirea” al județului Alba, au desfășurat un număr de 179 controale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea