Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Piață agroalimentară VIRTUALĂ la Teiuș: Cum puteți cumpăra flori, legume, fructe, lactate și alte produse sănătoase și naturale, direct de la producători

Publicat

în

Piață agroalimentară ONLINE la Teiuș: Cum puteți cumpăra flori, legume, fructe, lactate și alte produse sănătoase și naturale, direct de la producători

Primăria și Consiliul local Teiuș, pornind de la necesitatea închiderii temporare, în contextul măsurilor pentru limitarea răspândirii noului coronavirus, a Pieței Agroalimentare din orașul Teiuș, vine în întâmpinarea cetățenilor din oraș și nu numai, respectiv a producătorilor agricoli din oraș, asigurând promovarea acestora pe mijloacele media, aflate la dispoziție.

”Întotdeauna producătorii noștri locali ne-au asigurat flori, legume, fructe, lapte și derivate lactate, produse sănătoase și naturale, piața agroalimentară din Teiuș fiind renumită în toată zona și este corect ca toți producătorii locali să fie promovați, în sensul de a ne oferi de acasă produsele lor, atât de apreciate!

Electrica Furnizare Discount

Haideți cu toții, în aceste momente complicate pentru fiecare dintre noi, să cumpărăm produse proaspete, direct de la cei, care cu osteneală și pricepere, le produc!

Ne sprijim astfel reciproc, atât în calitate de consumatori, cât și de producători, iar această solidaritate nu poate să ne facă decât un bine, pe care astăzi, mai mult ca oricând, ni-l dorim cu toții.

Nominalizăm producătorii locali din orașul nostru și nu numai, care au înțeles că se face și se poate impune un altfel de comerț, virtual, lista prezentată rămâne deschisă, iar cei care doresc promovarea produselor agricole, ne pot contacta la telefon 0258/851101:

Nr.Crt  

Nume, adresă

 

Nr. telefon

 

Produse oferite

1. Hărăstășan  Aurel – Teiuș, str. Horea, nr. 53 0728229821 Ceapă albă, nucă.
2. Ciulea Viorel – Teiuș, str. Crinului, nr. 11A 0745325663 Castraveți, ridichi, ceapă verde, salată, răsaduri, fasole.
3. Muszta Dorina – Teiuș, str. Ion Creangă, nr. 14 0765563722 Salată, spanac, ceapă, usturoi, bulbi de gladiole, zacuscă de vinete, sirop de zmeură/trandafiri/vișine/muguri de brad, dulceață de prune/caise, nucă în coajă/miez de nucă, varză murată, răsaduri.
4. Homănă Alexandru – Teiuș, str. Vilelor, Bl.C11, ap.7 0727390851 Spanac,usturoi, ceapă verde, zacuscă cu vinete/fasole, bulion, sirop de muguri de brad/zmeură/soc/cireșe, dulceață de caise/coarne/pastă de măceșe, murături asortate.
5. Mădăraș Rodica – Teiuș 0733273101 Rasaduri, spanac, rosii, castraveti
6. Moldovan Mihai – Beldiu, 81 0787727737 Ceapa, salata, ridichi
7. Fostoc Carolina – Teiuș, str. Avram Iancu, nr. 35 0728191216 Spanac, ceapă verde, salată, ridichi, răsaduri.
8. Ghișa Florin – Teiuș, str. Horea, nr.25 0747916934 Produse lactate : Brânză, telemea, caș, lapte, unt, iaurt.
9. Domșa Lucian – Teiuș, str. Mihail Kogălniceanu, nr. 51 0747366073

0753353925

Flori.
10. Oțoiu Ana – Teiuș, str. Avram Iancu, nr. 68 0755130973 Ouă, spanac, salată, ceapă verde.
11. Ciortea Horațiu – Teiuș, str. Dorobanți, nr. 34 0751788467 Ridichi, răsaduri.
12. Oltean Maria – Teiuș, str. Avram Iancu, nr. 30 0258851831 Salată, spanac, ceapă verde.
13. Stan Mirabela – Teiuș, str. Bisericii, nr. 59 0764769112 Miere
14. Lascu  Petru – Teius, str. Decebal, nr. 10 0742209586 Miere poliflora, mana cu cimbrisor, salcam
15. Luca Daniela – Stremț, str. Principală,nr. 8, Stremț 0755631986 Miere salcâm/polifloră, mană.

[nggallery id=7815]

 

Publicitate

Ştirea zilei

FOTO| AMENZI de Ziua Națională: Protestatarii de la parada de 1 Decembrie, CERTAȚI să îndepărteze un banner anti-Iohannis și PSD

Publicat

în

AMENZI de Ziua Națională: Protestatarii de la parada de 1 Decembrie, CERTAȚI să îndepărteze un banner anti-Iohannis și PSD

Un banner cu mesaj critic la adresa preşedintelui Klaus Iohannis şi a cooptării PSD la guvernare a fost afişat de câţiva dintre cei veniţi să asiste la parada de Ziua Naţională, de la Bucureşti.

Bannerul a fost afișat de către cei de la Geeks for Democracy și, conform imaginilor postate pe Facebook de Marian Rădună, jandarmii au venit în zonă și le-au cerut să îndepărteze banner-ul. Pentru că aceștia au refuzat, jandarmii i-au amendat.

”Jandarmii mi-au zis că voi primi amenda maximă, deși nu înțeleg de ce. Vom vedea care este motivarea legală”, a spus Rădună.

Electrica Furnizare Discount

Bannerul afişat de câţiva dintre cei care asistă la parada militară organizată la Arcul de Triumf conţine mesajul ”Iliescu a chemat minerii. Iohannis a chemat PSD-ul”,potrivit imaginilor de la eveniment.

CITEȘTE ȘI: Marea Unire de la 1918, pagina sublimă a istoriei românești. CRONOLOGIE

Pânza pe care este inscripţionat mesajul a fost întinsă pe gardurile metalize care limitează accesul publicului către bulevardul pe care se defăşoară parada.

Citește și: PROGRAM| PARADA MILITARĂ din Alba Iulia, de ZIUA NAȚIONALĂ 2021: 550 de militari vor defila în zona Bulevardului 1 Decembrie 1918

Citește mai mult

Ştirea zilei

VIDEO| Petrecere de 1 Decembrie, în fața Catedralei din Alba Iulia. Zeci de români colindă la unison

Publicat

în

VIDEO| Petrecere de 1 Decembrie, în fața Catedralei din Alba Iulia. Zeci de români colindă la unison

În fața Catedralei din Alba Iulia, zeci de români s-au strâns și au început să colinde.

Acompaniați de instrumente muzicale, niște maramureșeni au dat startul colindelor, la care s-au alăturat și restul persoanelor prezente în fața catedralei.

Electrica Furnizare Discount

Români din toate colțurile sunt prezenți astăzi, 1 Decembrie 2021, la Alba Iulia, pentru a sărbători Ziua Națională a României așa cum se cuvine.

Citește mai mult

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Galerie de ULTRAȘI la Alba Iulia, de Ziua Națională: „România dodoloață, idealul nostru-n viața!”

Publicat

în

FOTO VIDEO| Galerie de ULTRAȘI la Alba Iulia, de Ziua Națională: „România dodoloață, idealul nostru-n viața!”

Așa cum ne-am obișnuit, în fiecare an, unul dintre evenimentele mai deosebite organizate de Ziua Naţională a României la Alba Iulia, care a oferit și de această dată imagini memorabile, a fost „Uniţi sub tricolor”.

Câteva zeci de tineri, care promovează reunificarea republicii Moldova cu România, au scandat „România dodoloață, idealul nostru-n viața!”, în apropierea Catedralei Reîntregirii.

Electrica Furnizare Discount

De asemenea, o „explozie” de fumigene a dat culoare, dar în acelaşi timp a atras privirile românilor prezenţi în oraşul Marii Uniri.

Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare