Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Peste 500 de plăci de polietilenă expandată, fără acte de proveniență, confiscate de jandarmii din Aiud de la un bărbat care efectua activități de comerț în piața agroalimentară

Ziarul Unirea

Publicat

în

Astăzi, 23 ianuarie, a.c., jandarmii din cadrul Detașamentului de Jandarmi Aiud, au confiscat 534 de de plăci de polietilenă expandată de la un bărbat care efectua activități de comerț în piața agroalimentară din municipiul Aiud.

Bărbatul de 36 de ani si-a expus o parte din marfă pe jos, în fața mașinii, iar restul plăcilor au fost bine îndesate în camionetă. La solicitarea jandarmilor, bărbatul nu a putut să prezinte documentele de proveniență ale mărfii.

În baza Legii nr. 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, jandarmii au confiscat întreaga marfă a bărbatului.

Reamintim prevederile acestui act normativ:

Următoarele fapte reprezintă activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite şi constituie contravenţii, dacă nu au fost săvârşite în astfel de condiţii încât să fie considerate, potrivit legii penale, infracţiuni: efectuarea de activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii, după caz, cu bunuri a căror provenienţă nu este dovedită, în condiţiile legii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit luni seara, în localitatea Spătac. Intervin pompierii din Blaj pentru stingerea flăcărilor. Garda de intervenție Blaj intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Spătac. Din primele informații, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea