Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO Peste 400 de puieți plantați la Câlnic, în pădurea comunală: Elevii de la Colegiul Național Militar ,,Mihai Viteazul” din Alba Iulia, activitate în ”Săptămâna verde”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Peste 400 de puieți plantați la Câlnic, în pădurea comunală: Elevii de la Colegiul Național Militar ,,Mihai Viteazul” din Alba Iulia, activitate în ”Săptămâna verde”

Peste 400 de puieți au fost plantați marți, 16 aprilie, la Câlnic, în pădurea comunală, de către elevii de la Colegiul Național Militar ,,Mihai Viteazul” din Alba Iulia, în cadrul activităților desfășurate în ”Săptămâna verde”.

Citește și: Iulia Laza, de la Colegiul Militar din Alba Iulia, mențiune la Concursul Național „Educație pentru sănătate”, etapa județeană

”Am trăit clipe de bucurie alături de elevii clasei a IX-a C de la Colegiul Național Militar ,,Mihai Viteazul” din Alba Iulia, care alături de dl. diriginte Cristian Macrai și de reprezentanți ai Ocolului Silvic ,,Iezerul Trascău”, au participat la o acțiune de plantare a peste 400 de puieți în pădurea comunală.

După încheierea acestei activități din cadrul programului ,,Săptămâna verde”, oaspeții noștri au vizitat cetatea Câlnicului și Biserica Evanghelică.

Le mulțumim pentru efortul depus și îi felicităm pentru gestul deosebit manifestat față de comunitatea noastră!

Mulțumim Simigeria Maria pentru delicioasele bunătăți oferite astăzi harnicilor noștri oaspeți!”, a transmis Lucian-Tiberiu Bodea, primarul comunei Câlnic.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

6 mai 2024: ,,Statu’ la vase în Lunea Paștelui”, la Șugag. Obicei tradițional străvechi ce reunește atât sărbătoarea întemeierii unei familii, cât și sărbătorirea Sfintei Învieri a Domnului

Ziarul Unirea

Publicat

în

6 mai 2024: ,,Statu’ la vase în Lunea Paștelui”, la Șugag. Obicei tradițional străvechi ce reunește atât sărbătoarea întemeierii unei familii, cât și sărbătorirea Sfintei Învieri a Domnului Consiliul Județean Alba și Centrul de Cultură ,,Augustin Bena”, în parteneriat cu Primăria Comunei Șugag și Biserica Ortodoxă Șugag, organizează la Șugag o nouă ediție a obiceiului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea