Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: Peste 400 de elevi la Concursul Național ”Icoana sufletului de copil”, desfășurat la Sebeș. Elevi din Alba premiați

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

icana sufletului de copil sebes35Clubul Copiilor Sebeș a organizat, în această perioadă, cea de-a X-a ediție a concursului național „Icoana sufletului de copil”. La cele două secțiuni ale concursului, creație literară și arte vizuale, au participat cu lucrări 482 de elevi din 27 de județe.

Din judetul Alba, la sectiunea creație literară în limba română au fost premiati elevi de la Clubul Copiilor Blaj coordonați de d-na prof. Nicodin Aurelia și de la Scoala gimnazială ”Mihail Kogalniceanu” Sebeș – prof. coorodonator Visan Nadia, iar la sectiunea în limba engleză, elevi de la Școala gimnazială nr. 2 Sebeș, coordonați de prof. Iftime Paulescu Iulia.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Lucrările premiate la sectiunea arte vizuale sunt expuse începând de luni, 14 decembrie 2015, în holul Centrului Cultural ”Lucian Blaga” Sebes.

”Felicitari sincere tuturor elevilor participanți și profesorilor care i-au îndrumat și multumiri Ministerului Educatie Nationale și Cercetarii Stiintifice, Primăriei si Consiliului Local al Municipiului Sebes și Centrului Cultural Lucian Blaga pentru sprijinul fiananciar acordat”, a transmis prof. Corina Cotea, coordonatorul proiectului. (A.M.)

[nggallery id=1412]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

800.000 de lei daune către ANAF pentru 4 aparate de „păcănele” aflate ilegal într-un bar din Abrud

Unirea Ziarul

Publicat

în

800.000 de lei daune către ANAF pentru 4 aparate de „păcănele” aflate ilegal într-un bar din Abrud Bărbatul care a organizat într-un bar din orașul Abrud activităţi de jocuri de noroc, fără a deţine licenţă sau autorizaţie, a fost obligat, definitiv, să achite suma de 800.000 de lei la bugetul de stat. Singura modificare survenită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea