Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO. Peste 350 de voluntari din municipiul Aiud au participat la evenimentul ”Let’s do it, Romania!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Municipiul Aiud a organizat şi în acest an, în 24 septembrie 2016,  evenimentul intitulat „Let’s do it Romania”, eveniment care implică de la an la an un număr tot mai mare de voluntari într-o singură zi, pentru salubrizarea zonelor în care se constată acumularea deşeurilor menajere.  

curatenie-aiud10La acest eveniment au participat aproximativ 270 de elevi împreună cu cadre didactice de la Colegiul Naţional ”Titu Maiorescu”, Colegiul Tehnic Aiud, Colegiul Naţional ”Bethlen Gabor”, Liceul Tehnologic Agricol ”Alexandru Borza” Ciumbrud şi Şcoala Generală ”Ovidiu Hulea” (de unde am avut cea mai mare participare: 90 elevi clasele I-IV şi 70 elevi clasele V-VIII) şi aproape 80 adulţi (cadre didactice, părinți, voluntari ecologişti şi deţinuţi).

Zonele salubrizate în acest an au fost: Pădurea Sloboda, de la Izvorul de Aur până la locul de picnic, zona podeţului din Pădurea Sloboda unde a fost cel mai mare morman de deşeuri (curăţat de deţinuţi), pădurea din parcela Legheleu, zona Herja – Valea Lupului, un tronson din Valea Aiudului care traversează municipiul nostru, în localitatea Ciumbrud – parcela Prund, situată în apropierea râului Mureş, în Aiudul de sus – zona din vecinătatea podului de pe strada Abrudului, iar în Aiud – strada Arenei până la linia ferată, strada Gării – toată zona gării şi strada Vulcan.

În cadrul acestei zile de curățenie generală s-au colectat 500 de saci menajeri ( 450 de saci de 120 l si 50 saci de 60 l).

Prin această acţiune, s-a dorit conştientizarea populaţiei privind efectele negative ale depunerilor necontrolate de deşeuri menajere în zone nepermise.

Le mulțumim tuturor voluntarilor care s-au implicat cu entuziasm în această acțiune, iar pe această cale, dorim să facem apel la fiecare cetăţean, să respecte mediul înconjurător printr-un comportament adecvat.

Birou Comunicare şi Relaţii Publice

[nggallery id=2713]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea