FOTO: PDL Alba Iulia a împărțit de bună voie ceaunele cu liberalii, apoi au dansat hora împreună

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

La Ceaune Oarda 2014 (32)Circa 250 de oameni de dreapta s-au adunat dumunică, pe stadionul din Oarda de Jos, pentru a lua parte la cea de-a treia ediţie a Festivalului Rustic “La ceaune”, organizat de Alianța Creștin Liberală Alba Iulia.

Evenimentul constă într-un concurs în cadrul căruia 14 echipe de bucătari amatori s-au întrecut “La ceaune”, pentru a câştiga marele premiu pus în joc de organizatori. Pentru distracție organizatorii au desfășurat mai multe concursuri hazlii și au completat ambianța cu muzică populară.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Dacă până anul acesta evenimentul era o etichetă a democrat – liberalilor din Oarda, respectiv din Alba Iulia, începând de acum “La ceaune” devine în urma fuziunii cu liberalii, un festival al dreptei. Un simbol al reconcilierii dintre PDL-istii și liberalii din Alba Iulia și al înfrățirii pentru câștigarea luptelor politice. Dând parcă dovadă că nu își țin resentimente unii altora, liderii celor două formațiuni politice în proces de fuziune au dansat hora umăr la umăr și braț la braț cu alți participanți, membrii sau susținători ai dreptei.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

La manifestare cei cu simțire politică au putut să își dea semnătura pentru candidatul ACL la președinția României, Klaus Iohannis, într-un cort special amenajat în acest sens.

Din cele 14 echipe de bucătari, 10 erau formate din specialiști din anturajul PDL, trei de la PNL și una reprezenta frățiorul mai mic din ACL, respectiv Forța Democrată.

Pentru a demonstra că sunt uniți și a evita orice discuții, organizatorii au desemnat câștigătoare toate echipele de bucătari înscrise în competiție. Toți au primit pentru performanța lor câte o diplomă și câte o sticlă de vin alb.

1. Hăbăucii din Oarda

2. Iedul Vesel

3. Pupăza Zburătoare

4. Balaurii de la Bărăbanț

5. Ciocoflenderii

6. Spartanii

7. Micul Paris de la Micești

8. Chef Junior

9. OT ACL

10. Forțoșii de la Forța Civică

11. Măturoaiele de la Pîclișa

12. Ceaunul Turmentat

13. Pupăzarii din Vale

14. Speranța

După ce lumea a gustat, iar câștigătorii au fost anunțați publicului, ploaia a început să îi grăbească pe oameni înspre case.  Nu se știe exact ce s-a întâmplat mai apoi cu conținutul ceaunelor și nici cu cel al sticlelor de vin, însă probabil că undeva petrecerea încă mai continuă.

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

Must de Jidvei

21 Comentarii

mana dreapta 17 august 2014 at 18:56

Sa ma — pe ceaunele voaste ! Ordenii au ajuns muritori de foame ?

Observator 17 august 2014 at 21:09

Ba sa faci cestul asta la mata in farfurie!

Adina 17 august 2014 at 19:43

Penibil penibil…intelectualitatea dreptei..Unde esti tu Maniu Coposu sa vezi ce iti fac odraslele…..De azi sunt convis voi vota pentru prima data in viata mea stanga.Macar sunt prosti nu manelisti.Hava mi lehamite.

Horea 17 august 2014 at 21:14

@Adina

Cine a fost Maniu Coposu?

„De azi sunt convis…” Ziceai ca te numesti Adina. Si atunci cum e cu … convins?

Pomenesti totusi de prosti si manelisti. De mincinosi, ca tine, nimic?

HH 19 august 2014 at 11:26

NU VOI VOTA NICIODATA PSD SAU MARIONETELE SALE , DAR CEEA FAC PNL SI PDL IN ALBA CEL PUTIN ESTE GROTESC ! NU POTI SA SUSTII PUBLIC ANI DE ZILE NISTE LUCRURI , IAR APOI BRUSC SA TE „DESTRABALEZI FARA LIMITE” IN SPATIUL PUBLIC !!!

blablablabla 17 august 2014 at 19:55

Mda… si mie imi este lehamite de ce vad. Pana mai ieri piticul atomic si cu stalin de alba se injurau ca la usa cortului si acum sunt cei mai buni prieteni pentru ca, zic ei, ii uneste „pericolul rosu”. Insa ce omit ei sa va spuna este ca ei sunt adevaratul „pericol rosu” deoarece din salariile lor de bugetari au ajuns sa aiba averi impresionante de milioane de euro pe care altii nici nu le viseaza… Deci votati-i cu incredere dragi ordeni !

ema 17 august 2014 at 20:30

Fratilor, astia sunt din tot judetul :))))))))), nu doaar din Oarda… Stati linistiti ca nu mai castiga astia in jud Alba… ”Parol!”

TONTA 17 august 2014 at 20:56

Doamna/domnul ema, spre dezamagirea dumneavoastra va instiintez ca ACL va castiga detasat in Alba, dar dumneavoastra nu puteti intelegeti de ce pentru ca sunteti din Moldova nu din Ardeal, asa ca … ATENTIE SARMA !!!

nicu 18 august 2014 at 10:02

@tonta…
stai jos…pentru azi ai nota 2…esti varza

Observator 18 august 2014 at 10:26

@nicu

Măi „nicule”, ai ajuns tu sa dai note?
Vezi tinere ca a inceput a doua sesiune de BAC.
Te-ai inscris?

@ TOANTA 19 august 2014 at 15:54

ACL va castiga la Alba Iulie alegerile din noiembrie la fel ca in mai europarlamentarele, punct.

Ghita 17 august 2014 at 21:26

La cata scarba vad din partea PSD, sunt sigur ca maine se umple Spitalul de Urgenta, cu „stangaci bolnavi cu pancreatita acuta”! Capata boala nu din cauza ca au gustat continutul „ceaunului gras”, ci de spaima pierderii puteri politice!

Ghita 17 august 2014 at 21:27

Apropo „pricolicii din Limba”, nu au avut concurent?

Ioan 17 august 2014 at 22:11

Nici jumătate din cei prezenţi nu au fost ordeni. Poate au fost 100 ordeni. Ori Oarda de Jos şi de Sus trec de 2000 de locuitori. Mă bucur că oamenii nu se mai lasă minţiţi uşor.

Horea 17 august 2014 at 22:18

@Ioan

” Poate au fost 100 ordeni”

Poate doar atâţia au fost INVITAŢI!

ioan 17 august 2014 at 23:39

Ca să atraga cât mai mulţi „invitaţi” au lansat zvonul că manifestarea este „Fii satului”. N-a ţinut!

Malus Dacus 18 august 2014 at 8:23

Bai Ioane asta cu „Fii satului” ai mai scris-o de cateva ori pe la alte comentarii, deci voi cei a lui „Puie Monta” sunteti cu dezinformarile. Sa va fie de bine, la fel de bine cum creste economia noastra sub guvernarea voastra.

nicu 18 august 2014 at 10:04

da’ voi cu Buie Masescu…cum sunteti?

Ghita 18 august 2014 at 12:55

Domnule Presecan, stiu ca ai avut „o jena” sa scrii despre „tentativa de omor”, a sotului doctoritei Catana, din Sebes, cred ca din cauza ca detine „Un Sanatoriu PSI”, particular la Vintisoara(unde s-a tratat si tatal domniei voastre, dupa ce a intrat cu capul in elicea elicopterului), dar te anunt ca victima a fost dusa azi la Medicul Legist, si cu „peroneul fracturat”, se pare ca i-a un concediul medical de cel putin 6 saptamani! Oricum „cu cate pile are Catana, in Sebes”, justitia din Romania nu se opreste la Sebes, si tinand cont, ca „cocoselul” mai are inca 3 dosare penale, de „nebun inarmat” cu carnet de conducere, o va „incasa”, cu prisotinta!

Ghita 18 august 2014 at 20:21

Ultima ora!
– Raul I., A PRIMIT UN CONCEDIU MEDICAL DE 45 DE ZILE, CU POSIBILITATE DE PRELUNGIRE, DE LA MEDICUL LEGIST!

babadochia 18 august 2014 at 19:40

oooo !! la Oarda a fost distractie maxima in special pentru copii !!
indrazniti si iesiti din casa la orice fel de distractii !! poate va mai dispare rautatea din suflet ….

Comentariile sunt oprite