Ziarul Unirea

FOTO| Paul Voicu, vizita de lucru pe șantierul de la Liceul Sportiv: „Luptăm pe cât de multe fronturi”

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Paul Voicu, vizita de lucru pe șantierul de la Liceul Sportiv: „Luptăm pe cât de multe fronturi”

Într-o postare pe pagina sa de socializare, Paul Voicu a făcut publică situația lucrărilor de reabilitare a Liceului Sportiv, aflându-se într-o vizită de lucru pe „finalul șantierului”.

„Am înțeles la timp că educația de performanță nu se poate face decât cu o infrastructură școlară de calitate și lucrăm deja intensiv la asta. Luptăm pe cât de multe fronturi.

ELIT

Aveți în față imaginea finalului de șantier de la Liceul Sportiv. Contractul de finanțare a fost semnat de Mircea Hava, iar azi suntem foarte aproape de a oferi comunității o școală model din punct de vedere al eficienței energetice, pe măsura performanțelor copiilor care învață aici.

Las câteva detalii tehnice. În afară de termoizolare și schimbarea șarpantei, s-a montat cea mai performantă centrală termică, dar și pompă de căldură pe sistem aer-apă. Asta înseamnă costuri minime pentru apă caldă, la o temperatură exterioară de peste 7 ℃. În plus, noile panouri fotovoltaice generează, în sistemul național, energie electrică. E un avantaj uriaș, prin compensarea costurilor cu energia electrică consumată. Adăugați și transformarea corpurilor de iluminat clasice, în leduri.

Aproximativ 5 milioane de lei au fost investiți pentru confortul copiilor. Mă bucur că, în septembrie, le vom putea spune tuturor ”Bun venit în viitor!”, a scris Paul Voicu pe pagina sa de Facebook.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419