Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: Patrick, băiețelul din Alba Iulia care avea probleme la coloana vertebrală, a fost operat cu succes la București

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

patrick03Patrick, băiețelul din Alba Iulia care avea probleme la coloana vertebrală, a fost operat cu succes la un spital privat din București, iar acum se află în plin proces de recuperare. Intervenția chirurgicală și deplasarea pacientului și a familiei a fost posibilă după ce zeci de oameni cu suflet nobil au sărit în ajutor și au donat bani pentru micuț, în cadrul campaniei umanitare derulată de site-ul ziarulunirea.ro.

Citiți și Zeci de oameni au sărit în ajutorul băiețelului Patrick din Alba Iulia, iar acum poate fi operat. Gicu Grozav i-a donat toți banii de care a mai avut nevoie

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Patrick a fost diagnosticat cu Scoleoză Congenitală Dorso-Lombară și Hemivertebră T11 dreapta în urmă cu aproximativ 3 luni, iar potrivit mamei, dacă nu suferea această intervenție, micuțul risca să rămână paralizat. El acuza mereu dureri de spate și picioare și nu era dezvoltat normal, fiind mai scund decât cei de vârsta sa.

patrick 1Patrick a fost operat pe coloană în data de 18 martie, de către dr. Alexandru Thiery la spitalul Monza din București. I-au fost introduse două tije și opt șuruburi, iar timp de șase luni nu are voie să facă efort fizic.

”Patrick se pregătește acum pentru terapiile de recuperare, iar la șase săptămâni va merge la București pentru primul control după operație”, ne-a declarat mama băiețelului, Maria Mirabela Giurca, care a ținut să transmită pe această cale încă o dată mulțumiri din suflet tuturor celor care i-au întins o mână de ajutor atunci când a cerut-o.

Reamintim că fondurile necesare pentru intervenția chirurgicală (24.000 de lei) s-au strâns în doar șase zile după ce a fost făcut public cazul lui Patrick. Oameni cu inimă mare au depus atunci bani în conturile bancare deschise pe numele băiețelului, fiecare cât a putut, pentru a-i oferi acestuia o șansă la o viață normală. Potrivit extraselor de cont, au fost depuse sume începând de la 20 de lei până la 10.000 de lei – cea mai mare donație. Printre cei care au făcut donații s-au numărat Hanț Schuller și Gicu Grozav, care au donat fiecare câte 4.000 de lei. De asemenea, au fost și binefăcători care au bătut la ușa casei și i-au înmânat personal mamei plicuri cu bani.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Mobilizare exemplară la Șpring: Localnicii s-au adunat de 1 mai și au curățat și vopsit gardurile bisericilor din sat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mobilizare exemplară la Șpring: Localnicii s-au adunat de 1 mai și au curățat și vopsit gardurile bisericilor din sat Mai mulți localnici din satul Șpring s-au mobilizat la apelul primarului Iulia Stănilă și au dat o mână de ajutor la curățarea și vopsirea gardurilor celor două biserici din sat. Iulia Stănilă, primarul comunei Șpring, împreună […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea