Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO/ Parada Skirt Bike 2015 la Alba Iulia: Bicicliștii, fete cochete și băieți cu stil, au adus veselie și energie, sâmbătă, în Cetatea Alba Carolina

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Parada Skirt Bike de la Alba Iulia, eveniment ajuns la cea de-a treia ediție, a adus, sâmbătă după-amiază, veselie, energie și culoare în Cetatea Alba Carolina.

Skirt Bike 2015037Zeci de fete cochete în ținute chic, împreună cu prietenii lor, și-au împodobit bicicletele cu flori și baloane, și au răspuns invitației organizatorilor, Asociația Inventis, de a participa la evenimentul – manifest a celei mai mari comunități de bicicliste, un manifest pentru normalitate, un proiect desfășurat în 12 orașe din România și o sursă de inspirație pentru multe femei din toată lumea.

În acest an Skirt Bike se va desfășura pe parcursul a două zile. Sâmbătă locul de promenadă a fost Cetatea, cu punct final la Framm’s unde participanții au discutat despre importanța sănătății, sportului și recreării în rândul tinerilor, precum și despre implicarea în acțiuni de voluntariat.

Duminică (28 iunie), organizatorii promit ”cel mai vesel picnic din oraș”, în Parcul Dendrologic. Întâlnirea este programată pentru ora 16.00, în parcarea de la intrare. Bicicliștii vor pedala pe “Transalpina de Mamut” și vor încheia tura cu un atelier de reparații biciclete și picnicul unde se va discuta despre alimentația sănătoasă, combaterea excesului de greutate și obezitatea în rândul tinerilor.

Reamintim că Skirt Bike Alba Iulia promovează și susține ciclismul ca stil de viață, printr-un eveniment de anvergură accesibil publicului larg. Prin activitățile propuse, încurajează voluntariatul în rândul tinerilor, precum și promovarea unor politici privind sănătatea, sportul și recrearea în rândul tinerilor, a femeilor și mamelor, care constituie cel mai bun exemplu pentru copii lor și care au o capacitate de influență considerabilă în acțiunile întreprinse de aceștia.

[nggallery id=697]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Incendiu la un autoturism, pe autostrada A10, sensul Turda-Aiud. Intervin pompierii

Unirea Ziarul

Publicat

în

Incendiu la un autoturism, pe autostrada A10, sensul Turda-Aiud. Intervin pompierii Detașamentul de pompieri Aiud intervine pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism pe autostrada A10, km 53, sens Turda Aiud. În acest moment intervin pompierii pentru stingerea incendiului cu o autospecială și o ambulanță. Secțiune Știri sub articolul principal Urmăriți Ziarul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea