Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Paolo Pizzarotti, la inaugurarea lotului 1 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda: ,, În acești ani de prezență în România, am angajat și format mult personal român”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Prezent la inaugurarea celor 15km din lotul 1 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda, Paolo Pizzarotti, președintele companiei de construcții civile cu sediul în Italia, a dorit de asemenea să adreseze un mesaj tuturor celor care au luat parte la acest eveniment.,,Vreau să vă mulțumesc tuturor, în special domnului Ministru, pentru această mare realizare, pe care astăzi o vom da în utilizare.

În acești ani de prezență în România, am angajat și format mult personal român, în care avem încredere că le vom putea da continuitate. Din acest motiv, participăm și am participat la diferite licitații și avem încredere că le vom câștiga.

În concluzie, vă mulțumesc încă o dată pentru această mare realizare, pe care am obținut-o împreună.”, a declarat Paolo Pizzarotti la conferința de presă dedicată acestui eveniment, pe lotul 1 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal O șoferiță de 21 de ani, din Vidra, a fost prinsă la volan cu permisul suspendat. Polițiștii din Câmpeni i-au făcut dosar penal. Citește și: Tânăr din Abrud, prins de polițiști MORT DE BEAT la volan: Avea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea