Rămâi conectat

Actualitate

FOTO. Pagube de 35.000 de lei în urma incendiului din curtea SALPREST, din Alba Iulia. Cum au luat foc pubelele și containerele

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Operatorul de salubritate SALPREST, ce are un punct de lucru pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia, s-a ales cu pagube estimate la 35.000 de lei, iar în urma intervenției pompierilor au fost salvate bunuri de circa 20.000 de lei.

Pubelele și containerele au ars, miercuri, după ce în curtea societății comerciale a fost făcut un foc, apoi a ars vegetația uscată, iar flăcările s-au extins. În total au fost afectate 200 de pubele și 100 de containere.

Pentru stingerea lui au intervenit 15 pompieri cu trei autospeciale, fumul negru observându-se în miezul zilei de la zece kilometri depărtare.

”Detașamentul Alba Iulia a intervenit cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă și 15 pompieri pentru stingerea unui incendiu în curtea societății comerciale Salprest, în zona șoselei de centură a municipiului. Au ars aproximativ 200 de pubele și 100 de containere. Acestea erau goale. Nu au existat victime. La fața locului s-a deplasat și o mașină SMURD pentru orice eventualitate”, au declarat, pentru ziarulunirea.ro, reprezentanți ai ISU Alba.

Fumul negru și înecăcios produs în urma incendiului era vizibil de la circa 10 kilometri.

Cititori ai ziaruluiunirea.ro au trimis fotografii cu fumul negru, realizate în dreptul localității Oiejdea, aflată la circa zece kilometri de societatea comercială. De asemenea, alții au declarat că au observat incendiul în timp ce erau în coloană, pe DN1, între Alba Iulia și Sebeș.

Operatorul de salubritate Salprest ridică gunoiul menajer din mai multe localități din județul Alba.

[nggallery id=4341]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea