Rămâi conectat

Actualitate

FOTO: Olimpiada Naţională de Muzică, oficial deschisă la Alba Iulia

Alexandra Mates

Publicat

în

 

Olimpiada Naţională de Muzică a fost deschisă oficial astăzi la Alba Iulia. Elevii au fost primiţi în cadrul unei ceremonii la Casa de Cultură a Studenţilor. Elevii din clasele IX – XII, veniţi din toate colţurile ţării, se vor întrece în următoarele zile pe mai multe secţiuni de concurs.

Cei 360 de tineri, ajunşi la faza naţională la muzică, vor concura pe secţiuni, precum pian, vioară, instrumente de suflat, instrumente de percuţie, corzi grave sau canto clasic şi popular.

La festivitatea de deschidere au participat reprezentanţi ai Consiliului Judeţean, ai Inspectoratului Şcolar Judeţean Alba dar şi ai Colegiului Militar Liceal „Mihai Viteazul” Alba Iulia, gazdele tinerilor participanţi la olimpiadă.

Evaluarea elevilor se va face după următorul program:

Joi – Sâmbătă, 4-6 aprilie 2013, desfăşurarea olimpiadei pe secţiuni: Pian; Vioară; Corzi grave; Instrumente de suflat de lemn; Instrumente de suflat de alamă; Instrumente de percuţie; Instrumente populare; Canto clasic şi popular; Studii teoretice.

Sâmbătă, 6 aprilie 2013

*ora 19.00 – Festivitatea de Premiere (Casa de cultură a studenţilor din Alba Iulia).

Competiţia se desfăşoară pentru nivelul liceal – interpretare vocală, instrumentală şi studii teoretice – la care participă elevii claselor IX-XII. Potrivit regulamentului, premierea se face pe discipline/instrumente la nivelul fiecărei clase pentru evoluţiile/lucrările care au îndeplinit cerinţele de exigenţă calitativă.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Taxe NOTARIALE 2024. Noile prețuri din grilă notarială, mai mari decât în anul 2023

Unirea Ziarul

Publicat

în

Taxe NOTARIALE 2024. Noile prețuri din grilă notarială, mai mari decât în anul 2023 Ministerul Justiției a emis noul ordin privind taxele notariale pentru anul 2024, iar acestea sunt mai mari decât în anul 2023. Procura notarială este un instrument esențial pentru delegarea unor atribuții legale către o altă persoană, numită mandatar, care acționează în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea