FOTO: O viață cât un centenar: Ana Olaru, doamna ajunsă la o vârstă venerabilă, a primit vizita viceprimarului din Alba Iulia, care i-a oferit cadouri din partea administrației locale

Paul Voicu - Primar 2020

Ana Olaru – un secol de viata

Despre doamna Ana Olaru din Alba Iulia putem spune astăzi “o viață cât un centenar”. S-a născut în primul an al existenței statului român modern și a fost martorul transformărilor ce au șlefuit și conturat ceea ce numim “român” în ziua de azi.

ELIT

Pentru că administrația locală acordă respectul cuvenit oamenilor remarcabili din marea familie a albaiulienilor viceprimarul cu atribuții de primar Voicu Paul a dorit să o felicite personal pe doamna Ana la cea de-a o sută aniversare.

„Cu ochii blânzi, zâmbetul cald și buchetul de flori din mână, doamna Ana Olaru mi-a șters total impresia inițială că, la vârsta dumneaei, a fost răpusă de resemnare sau de oboseala unui secol de viață. La anii dânsei, transmite entuziasm și vitalitate, o stare de spirit superioară fericirii, o liniște interioară pe care doar experiența vieții, dragostea dăruită celorlalți și credința în Dumnezeu ți-o pot da” – Voicu Paul, viceprimarul cu atribuții de primar.

Mihail David - 2020

Doamna Ana Olaru s-a născut în data de 7.08.1919 în localitatea Fărău – Heria, județul Alba și locuiește în Alba Iulia din anul 1985.
În 31.07.1950 s-a căsătorit cu domnul Olaru Ioan și au împreună doi copii pe Maria (65 ani) și Ioan (66 ani).
Doamna Ana a rămas văduva în anul 1985 și nu s-a mai recăsătorit.
Cu toate că are o vârstă înaintată doamna Ana are o stare de sănătate relativ bună, doar vederea îi este afectată de cataractă, iar deplasarea o face mai greu, cu bastonul. În problemele zilnice este sprijinită și ajutată de fiica ei.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

ciclop 19 august 2019 at 20:31

LA MULTI ANI SI RESPECT PENTRU DOAMNA OLARU!!!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...