Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: O viață cât un centenar: Ana Olaru, doamna ajunsă la o vârstă venerabilă, a primit vizita viceprimarului din Alba Iulia, care i-a oferit cadouri din partea administrației locale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ana Olaru – un secol de viata

Despre doamna Ana Olaru din Alba Iulia putem spune astăzi “o viață cât un centenar”. S-a născut în primul an al existenței statului român modern și a fost martorul transformărilor ce au șlefuit și conturat ceea ce numim “român” în ziua de azi.

Pentru că administrația locală acordă respectul cuvenit oamenilor remarcabili din marea familie a albaiulienilor viceprimarul cu atribuții de primar Voicu Paul a dorit să o felicite personal pe doamna Ana la cea de-a o sută aniversare.

„Cu ochii blânzi, zâmbetul cald și buchetul de flori din mână, doamna Ana Olaru mi-a șters total impresia inițială că, la vârsta dumneaei, a fost răpusă de resemnare sau de oboseala unui secol de viață. La anii dânsei, transmite entuziasm și vitalitate, o stare de spirit superioară fericirii, o liniște interioară pe care doar experiența vieții, dragostea dăruită celorlalți și credința în Dumnezeu ți-o pot da” – Voicu Paul, viceprimarul cu atribuții de primar.

Doamna Ana Olaru s-a născut în data de 7.08.1919 în localitatea Fărău – Heria, județul Alba și locuiește în Alba Iulia din anul 1985.
În 31.07.1950 s-a căsătorit cu domnul Olaru Ioan și au împreună doi copii pe Maria (65 ani) și Ioan (66 ani).
Doamna Ana a rămas văduva în anul 1985 și nu s-a mai recăsătorit.
Cu toate că are o vârstă înaintată doamna Ana are o stare de sănătate relativ bună, doar vederea îi este afectată de cataractă, iar deplasarea o face mai greu, cu bastonul. În problemele zilnice este sprijinită și ajutată de fiica ei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Rezultatele la Olimpiada de Fizică, etapa județeană, 2024: Elevi din Alba Iulia și Sebeș,calificați la faza națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rezultatele la Olimpiada de Fizică, etapa județeană, 2024: Elevi din Alba Iulia și Sebeș,calificați la faza națională Patru elevi din Alba Iulia și unul din Sebeș s-au calificat la etapa națională a Olimpiadei de Fizică, după ce au obținut locul I la faza județeană a concursului. Citește și: FOTO O tânără violonistă din Alba, premiul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea