FOTO: O turmă de căprioare gingașe și flămânde, aflate în căutare de hrană, surprinse în imagini în această dimineață

Paul Voicu - Primar 2020
FOTO: O turmă de căprioare gingașe și flămânde, aflate în căutare de hrană, surprinse în imagini în această dimineață

Câteva gingașe căprioare flămânde au fost surprinse în imagini, în această dimineață, de unul dintre cei mai cunoscuți vânători profesioniști din județ, domnul Felix Bogdan Dragomir. Frumoasele animale ieșiseră, prima dată în jurul orei 7:30, în căutarea „micului dejun”, pe care l-au găsit, într-o zonă hrănitoare, printre copaci, lângă păturile de zăpadă rămase intacte.

ELIT

Văzând că este hrană destulă, au revenit după aproximativ o ora și jumătate, după cum putem observa din ceasul afișat pe camera cu care animalele au fost surprinse în peisaj.

În România, căprioarele sunt foarte multe, răspândite pe întreg teritoriul țării, fiind poate cele mai numeroase dintre animalele care trăiesc în sălbăticie. Ele nu sunt foarte pretenţioase în privinţa hranei, preferând vegetalele bogate în apă datorită expunerii îndelungate la radiaţiile solare pe parcursul zilei.

Mihail David - 2020

Imaginile au fost realizate de Felix Bogdan Dragomir, unul dintre cei mai cunoscuţi vânători profesionişti din judeţul Alba. Dragostea sa pentru natură şi pasiunea pentru fotografie s-au îmbinat perfect în ultimii ani, acesta reuşind să surprinda in imagini unele dintre cele mai frumoase specii de animale sălbatice care trăiesc în zona judeţului Alba şi nu numai.

Surse foto: Felix Bogdan Dragomir

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...