Ziarul Unirea

FOTO. O tânără absolventă a Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul”, șef de promoție la specialitatea militară Geniu din cadrul Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Reţeta succesului: pasiune şi dăruire! O tânără absolventă a Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul”, este șeful de promoție la specialitatea militară Geniu din cadrul Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu.

ELIT

Sublocotenent Antonia Coroiu, şeful de promoţie la specialitatea militară Geniu: „După ce am absolvit Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, am optat pentru specialitatea militară Geniu, deoarece mi se pare o provocare să lucrez ca specialist EOD.

Încă de mică am fost pasionată de robotică, iar Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” mi-a oferit oportunitatea de a-mi perfecţiona cunoştinţele în acest domeniu, într-un mediu multinaţional, în Franţa.”

Deşi Antonia a întâmpinat dificultăţi la început, colegii au reprezentat suportul moral de care aceasta avea nevoie pentru a se adapta cerinţelor şi standardelor academiei.

Felicitări, Antonia! Suntem mândri de tine! Mult succes în domeniul pe care ţi l-ai ales!

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419