FOTO. O polițistă din Alba a salvat viața unui om, în ultima clipă, în Satu Mare. Bărbatul încerca să se sinucidă, prin spânzurare, în grădina unui imobil

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

O tânără polițistă din Alba, dar care își desfășoară activitatea departe de casă, a salvat viața unui bărbat, în ultima clipă, în Satu Mare.

Agent de poliție Macarie Daniela este din județul Alba, sat Poiu, comuna Bistra și își desfășoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, la Postul de Poliţie Turulung, din anul 2017, an în care a absolvit Școala de Agenți de Poliție “Septimiu Mureșan” din Cluj-Napoca.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Un echipaj de poliție a fost solicitat marți, 13 august a.c., la ora 23.14, în localitatea Băbășești întrucât un bărbat, de 32 de ani, ar fi fost agresat fizic de către o altă persoană.

Patrula de siguranță publică din cadrul Secției Poliție Rurală Satu Mare ajunsă în localitatea Băbășești, în curtea unei locuințe au identificat cu bărbat, de 32 de ani, care prezenta răni în zona capului, stabilind faptul că un bărbat, de 46 de ani, care locuia cu acesta în locuință i-ar fi provocat rănile.

La scurt timp după sosirea echipajului, aceștia au fost alertați despre faptul că bărbatul, de 46 de ani, încearcă să se sinucidă prin spânzurare în grădina imobilului unde se aflau polițiștii.

Agent de poliție Macarie Daniela, fără să stea pe gânduri, a alergat în grădina imobilului unde l-a găsit pe bărbat agățat cu ajutorul unei funii, înfășurate în jurul gâtului, de un copac aflat în grădină.

Văzând că acesta prezintă semne vitale, l-a eliberat din prinsoare, desfăcându-i nodul funiei cu mâinile și cu ajutorul unui cetățean a reușit să îl întindă pe pământ, salvându-i viața.

”Felicitări colegei noastre pentru promptitudinea şi profesionalismul de care a dat dovadă! Prima, şi cea mai importantă atribuţie a Poliţiei Române – apără viaţa!”, este mesajul Poliției Satu Mare.

Sursa: presasm.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei