Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO. O polițistă din Alba a salvat viața unui om, în ultima clipă, în Satu Mare. Bărbatul încerca să se sinucidă, prin spânzurare, în grădina unui imobil

Ziarul Unirea

Publicat

în

O tânără polițistă din Alba, dar care își desfășoară activitatea departe de casă, a salvat viața unui bărbat, în ultima clipă, în Satu Mare.

Agent de poliție Macarie Daniela este din județul Alba, sat Poiu, comuna Bistra și își desfășoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, la Postul de Poliţie Turulung, din anul 2017, an în care a absolvit Școala de Agenți de Poliție “Septimiu Mureșan” din Cluj-Napoca.

Un echipaj de poliție a fost solicitat marți, 13 august a.c., la ora 23.14, în localitatea Băbășești întrucât un bărbat, de 32 de ani, ar fi fost agresat fizic de către o altă persoană.

Patrula de siguranță publică din cadrul Secției Poliție Rurală Satu Mare ajunsă în localitatea Băbășești, în curtea unei locuințe au identificat cu bărbat, de 32 de ani, care prezenta răni în zona capului, stabilind faptul că un bărbat, de 46 de ani, care locuia cu acesta în locuință i-ar fi provocat rănile.

La scurt timp după sosirea echipajului, aceștia au fost alertați despre faptul că bărbatul, de 46 de ani, încearcă să se sinucidă prin spânzurare în grădina imobilului unde se aflau polițiștii.

Agent de poliție Macarie Daniela, fără să stea pe gânduri, a alergat în grădina imobilului unde l-a găsit pe bărbat agățat cu ajutorul unei funii, înfășurate în jurul gâtului, de un copac aflat în grădină.

Văzând că acesta prezintă semne vitale, l-a eliberat din prinsoare, desfăcându-i nodul funiei cu mâinile și cu ajutorul unui cetățean a reușit să îl întindă pe pământ, salvându-i viața.

”Felicitări colegei noastre pentru promptitudinea şi profesionalismul de care a dat dovadă! Prima, şi cea mai importantă atribuţie a Poliţiei Române – apără viaţa!”, este mesajul Poliției Satu Mare.

Sursa: presasm.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea