Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: O nouă dovadă de spirit civic la Alba Iulia – Un tânăr care a tâlhărit pe stradă un pensionar, a fost prins de cetățeni și predat polițiștilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Albaiulienii au spirit civic și sunt gata să sară în ajutorul unei persoane aflate în dificultate!

talharie002O dovedește finalul fericit al unui incident produs, miercuri dimineață, în zona Dealul Furcilor, semnalat de un cititor al Ziarului Unirea, care care ne-a trimis și poze: un pensionar a fost tâlhărit în plină stradă iar făptașul a fugit. Imediat martorii s-au mobilizat, au plecat în urmărirea lui, l-au prins și, cu ajutorul altor cetățeni care l-au păzit, l-au predat polițiștilor.

Potrivit reprezentantului IPJ Alba s-a primit o sesizare pe 112, în care un bărbat din Alba Iulia, în vârstă de 67 de ani, reclama faptul că în timp ce se deplasa pe B-dul Încoronării, doi tineri s-au apropiat de el, iar unul dintre aceștia i-a smuls borseta și a fugit pe str. Dealul Furcilor. Polițiștii sosiți la fața locului au constatat că incidentul a fost observat de doi albaiulieni care au plecat cu mașina în urmărirea hoțului, pe care în final l-au prins, iar alți doi cetățeni care erau pe stradă l-au preluat și l-au păzit.

Tânărul a fost identificat ca fiind T.F., în vârstă de 18 ani. La comiterea faptei se afla împreună cu un minor în vârstă de 13 ani, din Cugir, care a reușit să fugă și este căutat în acest moment de polițiști.

Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a faptelor și a actvității infracționale a celor doi. (Z.U.)

[nggallery id=1259]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea