// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO: O întâlnire mai mult decât amicală, organizată de bisericile ortodoxe din Săliștea și Vinerea pentru tinerii credincioși din cele două localități

Duminică, 12 noiembrie, la invitația preotului paroh al Bisericii Ortodoxe ,,Nașterea Domnului”, din Săliștea – părintele Ilie Liviu, tinerii credincioși din satul vecin, Vinerea, avându-i în frunte pe cei doi preoți parohi Adrian Cebotari (Biserica Ortodoxă Sf. Apostoli Petru și Pavel), respectiv Andrei Dănilă (Biserica Ortodoxă  Sf. Ierarh Nicolae), au onorat vizita celor din Săliștea de la începutul lunii octombrie.

Cu acest prilej a avut loc mult așteptata revanșă la fotbal, meciul disputându-se pe gazonul sintetic al Școlii Gimnaziale ,,David Prodan” din localitate. După o partidă spectaculoasă, echilibrată și foarte disputată, arbitrată de un fost arbitru divizionar, Alexandru Borsa, gazdele s-au impus cu scorul de 8 – 6 (5 – 3).

După cum ne relata inginerul Dorin David – președintele Societății Culturale ,,Vinereana”, la meci au asistat peste 150 de spectatori printre care și primarul Aurel Stănilă, membrii ai Consiliului parohial ai Bisericilor Ortodoxe din Săliștea și Vinerea, precum și alți susținători din cele două sate. La finalul partidei de fotbal, jucătorii și ceilalți participanți, au fost invitați la o agapă frățească, în timpul căreia s-au schimbat impresii, s-au legat prietenii și s-a hotărât ca și în 2018 să se continue cu astfel de întâlniri, la care să participe alături de Vinerea și Săliștea și alte sate din vecinătate cum ar fi: Șibot, Vințu de Jos și Șugag.

(C.P.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419