Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: O întâlnire mai mult decât amicală, organizată de bisericile ortodoxe din Săliștea și Vinerea pentru tinerii credincioși din cele două localități

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Duminică, 12 noiembrie, la invitația preotului paroh al Bisericii Ortodoxe ,,Nașterea Domnului”, din Săliștea – părintele Ilie Liviu, tinerii credincioși din satul vecin, Vinerea, avându-i în frunte pe cei doi preoți parohi Adrian Cebotari (Biserica Ortodoxă Sf. Apostoli Petru și Pavel), respectiv Andrei Dănilă (Biserica Ortodoxă  Sf. Ierarh Nicolae), au onorat vizita celor din Săliștea de la începutul lunii octombrie.

Cu acest prilej a avut loc mult așteptata revanșă la fotbal, meciul disputându-se pe gazonul sintetic al Școlii Gimnaziale ,,David Prodan” din localitate. După o partidă spectaculoasă, echilibrată și foarte disputată, arbitrată de un fost arbitru divizionar, Alexandru Borsa, gazdele s-au impus cu scorul de 8 – 6 (5 – 3).

După cum ne relata inginerul Dorin David – președintele Societății Culturale ,,Vinereana”, la meci au asistat peste 150 de spectatori printre care și primarul Aurel Stănilă, membrii ai Consiliului parohial ai Bisericilor Ortodoxe din Săliștea și Vinerea, precum și alți susținători din cele două sate. La finalul partidei de fotbal, jucătorii și ceilalți participanți, au fost invitați la o agapă frățească, în timpul căreia s-au schimbat impresii, s-au legat prietenii și s-a hotărât ca și în 2018 să se continue cu astfel de întâlniri, la care să participe alături de Vinerea și Săliștea și alte sate din vecinătate cum ar fi: Șibot, Vințu de Jos și Șugag.

(C.P.)

[nggallery id=4852]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea