Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

FOTO| O cugireancă, în juriul Festivalului de modă Milano Fashion: Georgeta Furdui a strălucit pe covorul roșu, alături de nume celebre la nivel mondial

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| O cugireancă, în juriul Festivalului de modă Milano Fashion: Georgeta Furdui a strălucit pe covorul roșu, alături de nume celebre la nivel mondial

Georgeta Furdui, femeia de afaceri originară din Cugir, județul Alba, este singura româncă care a făcut parte din juriul de la Festivalul Milano Fashion, organizat de WORLD FASHION FESTIVAL AWARDS DUBAI în perioada 23-24 septembrie, în Italia.

Citește și: FOTO| Georgeta Furdui, o femeie de afaceri din Alba care s-a reinventat și duce mai departe povestea unui brand celebru: ”Mavaro înseamna excelență, inovație și satisfacția clienților”

Cugireanca Georgeta a devenit cunoscută atât în România, cât și în străinătate prin minunatele genți pe care tânăra antreprenoare le crea în fabrica de la Sebeș, iar mai nou printr-o colecție fabuloasă de parfumuri orientale duce mai departe povestea Mavaro.

Reprezentanta României a strălucit pe covorul roșu de la Milano într-o minunată creație realizată de Claudia Bocșa și cu machiajul impecabil al Cristinei Coroian.

Fascinanta călătorie a cugirencei împreună cu colaborări de mare succes, în cadrul unui eveniment unic și de înaltă clasă a avut loc la Palazzo Bovara din centrul Milano, într-un mediu de lux, notorietate și profesionalism, alături de peste 30 de mărci naționale și internaționale cu colecții fabuloase, alese cu grijă.

Georgeta a făcut parte din juriu pentru a treia oară, de două ori a fost prezentă în Dubai la World Fashion Festival Awards Dubai, iar de data aceasta în juriul festivalului de modă Milano Fashion: ”Este o mare onoare pentru mine să fiu prezentă în juriul unor asemenea mari evenimente de modă iar pe această cale țin să îi mulțumesc prietenei mele de suflet Ioana Albada pentru toate invitațiile la aceste eveniment”, spune tânăra antreprenoare.

În juriul MILANO FASHION, numele româncei a stat alături de cele ale unor personaje celebre la nivel mondial:

LOGAN CURTIS – este un model, producător, editor și antreprenor multipublicat din SUA, colaborare diferită cu scriitori, modele, actori cunoscuți.

XAUSA JEAN – PIERRE – Referent Național pentru MODA BĂRBAȚILOR la ​​Fashion Live, a lucrat la Ambasador și mărturie a măiestriei italiene, domnul JP este o figură publică-model bine cunoscută, invitată în diferite transmisii și evenimente bine cunoscute, cum ar fi: prezentări de modă Palazzo Pitti în Florența la Săptămâna Modei de la Milano, la Paris, în invitatul televiziunii Barbara D’Urso, Max Giusti, Osvaldo Bevilacqua și Enrico Papi.

CHIARA GIULIA MICOCCI- Fondatoare CGM, un nou CONCEPT EXPERIENȚĂ de modă și design: o linie de îmbrăcăminte și accesorii și un container de tendințe, experiențe de stil, piese vestimentare și accesorii unice, de branduri de nișă de Made in Italy.

FEDERICO PINIZZOTTO – CEO Livrea Movement, premiat tânărului antreprenor premiat în top 30 under 30, de către Business Elite Awards, având ca scop crearea de proiecte inovatoare.

DANIELE DENTAMARO – FOTOGRAF DE MODĂ CUNOSCUT DIN MILAN și nu numai… Studioul lui Daniele Dentamaro colaborează de peste 10 ani cu branduri, agenții, reviste și modele pentru a crea servicii fotografice inovatoare și proiecte digitale.

La Moda Milano organizată de WORLD FASHION FESTIVAL AWARDS DUBAI, CO-FOUNDATOR IOANA AL BADA & MRL WEDDINGS & EVENTS BY MONICA FOGLIA au participat 30 de BRANDURI din toată lumea, care excelează în domeniile artei, frumuseții, culturii, modei și afacerilor!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea