Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

FOTO| O comună mică cu suflet mare: Cetățenii din Șpring s-au mobilizat în ajutorul refugiaților

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

FOTO| O comună mică cu suflet mare: Cetățenii din Șpring s-au mobilizat în ajutorul refugiaților

Cetățenii din comuna Șpring, județul Alba s-au mobilizat exemplar și au donar fiecare ce a putut și cât i-a permis buzunarul pentru oamenii care fug din calea războiului din Ucraina.

„Ieri, la prânz, am făcut o postare pe grupul de Facebook ,,Comuna Șpring” și am făcut apel la oamenii din comuna mea, care vor să vină în sprijinul celor aflati în nevoie, la granița țării noastre și… am rămas uimită!

Astăzi, între 10:00 – 16:30 a fost mobilizare totală la Căminul Cultural Șpring: baxuri de apă plată, alimente, scutece Pampers, șervețele umede pentru bebeluși, produse de igienă, saci de dormit, pături, dulciuri, compoturi, de toate! Unii oameni din puținul lor, au venit să doneze cu zâmbetul larg. Alții, cu situație financiară bună, mi-au spus că așa este frumos, Dumnezeu le-A dat și ,,Dar din Dar se face RAI!”

Nu-mi vine să cred cum în doar câteva ore s-a umplut un microbuz….pentru care am primit sponsorizare și plinul cu motorină!
Mâine voi fi la graniță, la Punctul de Frontieră Sighetu Marmației și la tabăra pentru refugiați de pe stadionul municipal.
Vreau să vă mulțumesc, dragi cetățeni, în numele mamelor înlăcrimate, în numele copilașilor care și-au lăsat în urmă copilăria, jucăriile și tații să-și apere țara, în numele bunicilor care și-au lăsat în urmă agoniseala de-o viață”, a scris primarul comunei, Iulia Stănilă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | Măsuri pentru sezonul rece, ordinea publică și siguranța traficului rutier în județul Alba: Ședință la Instituția Prefectului

Cezar Lancrajan

Publicat

în

FOTO | Măsuri pentru sezonul rece, ordinea publică și siguranța traficului rutier în județul Alba: Ședință la Instituția Prefectului Prefectul Nicolae Albu a convocat în cursul zilei de astăzi 9 octombrie, o ședință de analiză cu reprezentanții structurilor Ministerului Afacerilor Interne din județul Alba. Citește și: FOTO, VIDEO | Stadiul lucrărilor pe DN 74 și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea