Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: NU cumpăra, ADOPTĂ! La ecarisajul din Partoș vă puteţi găsi un prieten devotat

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

La adăpostul pentru câini din Partoș adăpostirea durează 14 zile, după care, patrupezii, exemplare adulte sau pui, sunt eutanasiați. Prin urmare, în caz că v-a evadat câinele, aici este primul loc în care trebuie să îl căutați, nu mai târziu de 2 săptămâni.

Dacă doriți să-i salvați de la moarte, un prim pas în acest sens ar fi să vă procurați un prieten devotat pe viață, tocmai de la adăpostul Primăriei Alba Iulia din Partoș. Cățelandri sunt pe alese, și mai mari și mai mici, iar dacă vă hotărâți să luați unul acasă, vă este oferit deparazitat, microcipat, sterilizat, totul pe cheltuiala administrației locale.

O alternativă pentru a le veni în ajutor este și adopția la distanță. Plătind 6,8 lei pe zi, puteți salva viața unuia dintre căței pentru o perioadă destul de lungă încât să aibă o șansă să fie adoptat. Procedura este destul de simplă – se completează un formular de adopție, se plătește taxa iar cățelul va fi în siguranță în toată această perioadă.

Relații despre oricare dintre patrupezi, în vederea adopției, sunt oferite la numărul de telefon: 0724520632.

FOTO: Florin DUȚULESCU

[nggallery id=3450]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO: Corul „Apulum” al Seminarului Teologic albaiulian, premiul I la Olimopiada Națională Corală de la Arad, cu punctajul maxim, 100 de puncte

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corul „Apulum” al Seminarului Teologic albaiulian, premiul I la Olimopiada Națională Corală de la Arad, cu punctajul maxim, 100 de puncte Membrii ansamblului vocal „Apulum” al Seminarului Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefan” din Alba Iulia au participat sâmbătă, 13 aprilie 2024, la Olimpiada Națională Corală – faza zonală, desfășurată la Arad. Formațiunea corală albaiuliană este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea