Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Nou consilier local, la Cugir. Social – democrata Julieta Isarie a fost validată pe locul rămas vacant prin demisia lui Mircea Trifan

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Urmare a încetării de drept a mandatului de consilier din cadrul Consiliului Local Cugir al inginerului Mircea Augstin Trifan ( director general la Societatea Uzina Mecanica Cugir și lidre al organizației Cugir a PSD), ales pe lista Partidului Social Democrat la alegerile locale din 2016, legislativul de la poalele Drăganei a validat vineri, un nou mandat de consilier local,  pe locul rămas vacant.

De precizat că Mircea Trifan și-a înaintat demisia din calitatea de consilier local în urmă cu aproximativ trei săptămâni, din motive personale. Locul declarat vacant a fost ocupat de următorul supleant de pe lista P. S. D. și anume, de către dr. Julieta Isarie, candidat pe lista electorală a social – democraților din Cugir, la alegerile locale din anul 2016.   Julieta Isarie este medic de familie, ocupă funcția de vicepreședinte al organizației locale a P.S.D. și de președinte al organizației femeilor social – democrate din Cugir.

A mai făcut parte din Consiliul Local Cugir în perioada 2000 – 2004.  Având în vedere că este de profesie medic, aceasta va face parte din Comisia pentru învățământ, sănătate, cultură, sport, protecție socială.

   (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea