FOTO: Nou consilier local, la Cugir. Social – democrata Julieta Isarie a fost validată pe locul rămas vacant prin demisia lui Mircea Trifan

Urmare a încetării de drept a mandatului de consilier din cadrul Consiliului Local Cugir al inginerului Mircea Augstin Trifan ( director general la Societatea Uzina Mecanica Cugir și lidre al organizației Cugir a PSD), ales pe lista Partidului Social Democrat la alegerile locale din 2016, legislativul de la poalele Drăganei a validat vineri, un nou mandat de consilier local,  pe locul rămas vacant.

De precizat că Mircea Trifan și-a înaintat demisia din calitatea de consilier local în urmă cu aproximativ trei săptămâni, din motive personale. Locul declarat vacant a fost ocupat de următorul supleant de pe lista P. S. D. și anume, de către dr. Julieta Isarie, candidat pe lista electorală a social – democraților din Cugir, la alegerile locale din anul 2016.   Julieta Isarie este medic de familie, ocupă funcția de vicepreședinte al organizației locale a P.S.D. și de președinte al organizației femeilor social – democrate din Cugir.

A mai făcut parte din Consiliul Local Cugir în perioada 2000 – 2004.  Având în vedere că este de profesie medic, aceasta va face parte din Comisia pentru învățământ, sănătate, cultură, sport, protecție socială.

   (C.P.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Alegatorul 27 ianuarie 2018 at 21:47

Trăiască Murgul!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...