FOTO| ”NOI suntem la muncă pentru voi! VOI stați acasă pentru noi!” – Campanie pe facebook pentru limitarea cazurilor de coronavirus

Pentru cei care se plâng că trebuie să stea în case, personalul medical de la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia s-a alăturat campaniei de pe facebook și îndeamnă cetățenii să stea acasă, pentru a limita cazurile de coronavirus.

NOI suntem la muncă pentru voi! VOI stați acasă pentru noi!” este mesajul cu care s-au fotografiat cei de la Infecțioanse, dar și pompieri, ambulanțieri, asistenți sau alti salvatori care intervin pe teren în lupta cu COVID-19.

INFORMARE COVID-19

Acetia recomandă evitarea zonelor aglomerate unde sunteți expuși la contact direct și/sau interacțiune cu un număr mare de persoane, de tipul adunărilor publice, cozi, zone de trafic intens, zone de recreere. Limitați la maximum orice contact direct cu alte persoane!

Respectați cu strictețe regulile de igienă personală recomandate de autorități, pentru a vă proteja atât pe dumneavoastră cât și pe cei apropiați. Folosiți masca de protecție doar în cazul în care aveți simptome de gripă sau răceală, pentru a-i proteja pe ceilalți.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...