Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| ”NOI suntem la muncă pentru voi! VOI stați acasă pentru noi!” – Campanie pe facebook pentru limitarea cazurilor de coronavirus

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pentru cei care se plâng că trebuie să stea în case, personalul medical de la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia s-a alăturat campaniei de pe facebook și îndeamnă cetățenii să stea acasă, pentru a limita cazurile de coronavirus.

NOI suntem la muncă pentru voi! VOI stați acasă pentru noi!” este mesajul cu care s-au fotografiat cei de la Infecțioanse, dar și pompieri, ambulanțieri, asistenți sau alti salvatori care intervin pe teren în lupta cu COVID-19.

Acetia recomandă evitarea zonelor aglomerate unde sunteți expuși la contact direct și/sau interacțiune cu un număr mare de persoane, de tipul adunărilor publice, cozi, zone de trafic intens, zone de recreere. Limitați la maximum orice contact direct cu alte persoane!

Respectați cu strictețe regulile de igienă personală recomandate de autorități, pentru a vă proteja atât pe dumneavoastră cât și pe cei apropiați. Folosiți masca de protecție doar în cazul în care aveți simptome de gripă sau răceală, pentru a-i proteja pe ceilalți.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea