Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Noi şefi de poliţie, la Câmpeni şi Baia de Arieş

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Subcomisarul de poliţie Grigore Sorin Popa a fost numit de curând şef al Poliţiei Câmpeni, funcţia devenind vacantă după ce fostul comandant Gheorghe Jurj a ieşit la pensie – a declarat pentru ziarul „Unirea” comisarul de poliţie Luminiţa Prodan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Subcomisarul Popa Grigore Sorin (foto dreapta) a precizat că a ajuns la conducerea Poliţiei Câmpeni prin transfer în interesul serviciului.

A împlinit de curând 38 de ani şi este căsătorit. Acesta este absolvent al Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina – promoţia 2000, iar în 2006 a absolvit dreptul în cadrul Universităţii „1 Decembrie 1918” Alba Iulia. În anul 2008 a fost promovat în corpul ofiţerilor, a lucrat în perioada 2008-2009 ca ofiţer coordonator în Compartimentul Ordine Publică la Poliţia oraşului Abrud, între 2009-2011 a fost ofiţer coordonator în Compartimentul Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei oraşului Câmpeni, în perioada 2011-2013 a fost şef Secţie Poliţie Rurală Baia de Arieş, iar din 2013 până la începutul acestei luni a fost şeful Poliţiei oraşului Baia de Arieş.

În locul subcomisarului Grigore Sorin Popa, ca şef la Poliţia oraşului Baia de Arieş a fost împuternicit inspectorul principal de poliţie Valentin Balea (foto stânga), în vârstă de 30 de ani. Inspectorul principal a menţionat că este căsătorit, fiind originar din Cîmpeni, unde a urmat cursurile Colegiului Naţional „Avram Iancu” din localitate. Ulterior, în 2010, a absolvit Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, iar înainte de a fi împuternicit ca şef la Poliţia Baia de Arieş, acesta şi-a desfăşurat activitatea la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, în cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice.

Ovidiu CULDA

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea