FOTO| Noi consilieri locali la Alba Iulia: Rareș Buglea și Presecan Marius, validați pe locurile rămase vacante prin demisiile lui Gabriel Pleșa și Emil Antoniu Popescu

FOTO| Noi consilieri locali la Alba Iulia: Rareș Buglea și Presecan Marius, validați pe locurile rămase vacante prin demisiile lui Gabriel Pleșa și Emil Antoniu Popescu

Consiliul Local al municipiului Alba Iulia s-a reunit astăzi, 18 februarie 2020, în şedinţă extraordinară, cu convocare de îndată pentru alegerea noilor consilieri locali, dar și pentru a vota bugetul pentru anul în curs.

Printre proiectele de pe ordinea de zi, s-a numărat și validarea a doi noi consilieri locali după demisiile recente ale viceprimarului Gabriel Pleșa și a consilierului local Popescu Emil.

ELIT

Locurile vacante lăsate în urmă de Gabriel Pleșa și Popescu Emil, după demisiile din administrația albaiuliană, au fost completate astăzi prin validarea celor doi noi consilieri locali, anume Rareș Buglea și Presecan Gheorghe Marius.

Consiliul Local al municipiului Alba Iulia a constatat încetarea, de drept, prin demisie, a mandatului domnului Pleșa Gabriel Codru din funcția de viceprimar al orașului și încetarea mandatului consilierului local Popescu Emil Antoniu.

Aceștia au fost înlocuiți cu Rareș Buglea (PNL), care revine astfel în funcția pe care a deținut-o în urmă cu câțiva ani și Presecan Gheorghe Marius (PNL).

Consiliul Local Alba Iulia are 21 de consilieri locali. Numărul și componența Consiliului Local se stabilește în urma alegerilor locale, iar mandatul unui consilier local este de 4 ani, dacă nu intervin situații neprevăzute. Viitoarele alegeri locale vor fi la finele lunii mai sau începutul lunii iunie a acestui an.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Taz 18 februarie 2020 at 13:38

Mâncu-ți fălcuțele vornice!
Așa te incadrezi bine intre foncționari!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...