// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO. Nicolaie Moldovan, city managerul din Alba Iulia, în SUA la cel mai prestigios program de schimb profesional al guvernului american

City managerul municipiului Alba Iulia, Nicolae Moldovan, participă în cadrul Programului de Leadership pentru Vizitatori Internaționali, cel mai prestigios program de schimb profesional al guvernului american, la o sesiune de studiu și documentare practică dedicată conceptelor de reziliență și sustenabilitate urbană.

”Am fost selectat de către Departamentul de Stat, la propunerea ambasadei Statelor Unite la București, să particip în cadrul Programului de Leadership pentru Vizitatori Internaționali, cel mai prestigios program de schimb profesional al guvernului american, la o sesiune de studiu și documentare practică dedicată conceptelor de reziliență și sustenabilitate urbană. Este o experiență profesională și personală inedită la care particip alături de 11 experți din 11 țări diferite”, a scris, marți, Nicolaie Moldovan pe Facebook.

City managerul municipiului Alba Iulia susține că, astfel, va avea ocazia să relaționeze și să cunoască profesori de la universități americane consacrate.

”Voi avea ocazia să relaționez și să cunosc profesori de la universități americane consacrate, lideri de servicii publice și agenții guvernamentale, coordonatori ai unor departamente de administrație locală, de companii de servicii și utilități publice, activiști neguvernamentali în domenii precum protecția mediului sau designul urban participativ etc”, a mai scris Nicolaie Moldovan.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Răspunsuri la FOTO. Nicolaie Moldovan, city managerul din Alba Iulia, în SUA la cel mai prestigios program de schimb profesional al guvernului american

 1. HH 08.05.2018 la 11:53

  ATITUDINE DE TARAN CARE AJUNGE LA ORAS !

 2. Pp 08.05.2018 la 14:31

  HH, nu inteleg care e problema ta.. Macar el ajuta orasul asta, isi face treaba.

  • cititor 08.05.2018 la 18:55

   Cu ce il ajuta? Cu plimbari in strainatate pe bani publici? Cum a ajuns acolo? S-a „lipit” ca o lipitoare de elevii de la HCC cu robotelul XEO?

 3. Albaiulian 08.05.2018 la 22:27

  Felicitari!un om de care orasul Alba-Iulia are nevoie!

 4. Pp 09.05.2018 la 0:25

  @Cititor, cu diverse proiecte de finantare europene, eu zic ca nu-i putin lucru..