FOTO: Nicolae Balu din Alba a câștigat Premiul I al Festivalului de Folclor „Pană de Păun” de la Bistrița-Nasăud

Nicolae Balu din Blaj, judetul Alba, a câștigat Premiul I al cele de a XI-a ediție a Festivalului Concurs de Folclor „Pană de Păun” organizat zilele trecute la Bistriţa-Năsăud.

Nicolae Balu la Festivalul Pana de Paun Bistrita_credit foto Bistriteanul.ro
Nicolae Balu la Festivalul Pana de Paun Bistrita_credit foto Bistriteanul.ro

La concurs au participat 22 de tineri talentați din întraga țară, Marele premiu şi trofeul „Pană de Păun” fiind adjudecat de Larisa Bozbici din Bistriţa-Năsăud – în vârstă de doar 16 ani.

 

Finaliştii care au primit felicitări şi diplome de participare sunt Cornelia Alexandra Hoha (BN), Gabriel Laurentiu Marian (Neamţ), Gabriela Sabău, Iasmina Roxana Schipor (BN), Daliana Lazoc (Sălaj), Mădălina Lupupopii (Suceava), Ioana Leonte (Bistriţa-Năsăud), Larisa Mureşan (Cluj), Andrei Iftime SV, Andreea Barbu (Neamţ) şi Lorena Clapa (Bistriţa-Năsăud).

 

Premiul special „Maria Precup” a ajuns la Adriana Iosifeni Furicova din Bihor, Premiul „Codruţa şi Dumitru Vârtic” la Ioana Ştefan din Suceava, Premiul special „Lucreţia Sânmihăian la Vlăduţ Sărmaş din Bistriţa, premiul special „Ion Conea la Cătălina Rotaru din Suceava, premiul special „Valeria Peter Predescu” a ajuns la Geanina Gavrilă din Hunedoara. În timp ce Ştefania Pârlea din Sighişoara s-a ales cu premiul special „Maria Peter”.

Video cu interpretarea lui Nicolae Balu în cadrul festivalului poate di urmarit la adresa: https://vimeo.com/146318760

surda: bistriteanul.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

axinte 21 noiembrie 2015 at 19:31

…este in ordine ,…de fapt asa se intimpla mereu , premii , ne bagam in seama , cintam si petrecem,…facem „artisti”,. ..e facil sa ne manifestam talentul,…avem di tate, manele, cintece di tarina ,..di iubire ,…di inima albastra,…pe fiecare strada un rapsod,….ce mai prinde la multime bre!…nunti ,concerte, banet , relatii sus puse, venituri neimpozitate, succesuri si banet bugat, …asta este intradevar ” cintarea romaniei”…ca sa ne invidieze si raposatul intr-u Domnul ,…de acolo unde sta,…petreceti si va veseliti!…felicitam concurentii si le dorim mult, mult succes !…

VECCHIA MANIERA 21 noiembrie 2015 at 23:16

Castigatorul se numeste NICUSOR BALU, este elev la Colegiul National „I.M. Clain” Blaj si IN NICIUN CAZ nu este din Alba-Iulia, e de undeva de pe langa Blaj.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...