Rămâi conectat

Actualitate

FOTO| Natalia, eleva de ZECE a Colegiului Național „Lucian Blaga” din Sebeș, la Evaluarea Națională 2022: Ce vrea să devină ca și adult

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Natalia, eleva de ZECE a Colegiului Național „Lucian Blaga” din Sebeș, la Evaluarea Națională 2022: Ce vrea să devină ca și adult

Comșa Natalia, eleva de nota 10 curat de la Colegiul Național „Lucian Blaga” din Sebeș povestește cu mândrie despre parcursul său academic până la Evaluarea Națională, precum și despre planurile pe care le are, ca și viitor boboc de liceu.

Într-un interviu acordat ziarulunirea.ro, tânăra cu rezultate sclipitoare ne-a relatat că își dorește să își continue studiile la Colegiul Național ”Lucian Blaga” din Sebeș, la matematică-informatică.

Eleva de zece i-a avut profesori pe Nadia Vesa la română și pe Liliana Lorintz la matematică, după cum a declarat pentru ziarulunirea.ro directorul școlii, Mioara Bulbucan.

Ca și dificultate a subiectelor, examenul la română i s-a părut foarte ușor, iar la matematică, eleva a recunoscut că a fost puțin mai greu. Pentru ambele probe, Natalia s-a pregătit în particular.

Când va deveni adult, tânăra din Sebeș visează să aleagă dintr-o multitudine de cariere, cum ar fi cea de arhitect, medic sau jurnalist.

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a anunțat, joi, într-o conferință de presă, că peste 82% dintre elevi au luat peste nota 5 la Evaluarea Națională din acest an.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea