Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Municipiul Sebeș și-a premiat doamnele speciale în cadrul celei de-a II-a ediții a ”Galei doamnelor de succes”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Marţi, 12 martie 2019, la Sebeş s-a desfăşurat cea de-a III-a ediţie a „Galei Doamnelor de Succes”, eveniment ce a marcat Ziua Internaţională a Femeii. Evenimentul, moderat de cunoscuta prezentatoare Andreea Marin, ambasador UNICEF în România, a fost dedicat doamnelor Sebeşului, care au excelat în diverse domenii de activitate: educaţie, sănătate, antreprenoriat, voluntariat şi nu numai, modele de succes, recunoscute şi apreciate ca atare de întreaga comunitate.

Anul acesta au fost premiate nu mai puţin de 21 de doamne de succes, grupate în patru categorii:

Educaţie: doamnele Silvia Leibli, Paraschiva Oltean, Ariadna Savu, Maria Zdrenghia, Voichiţa Marcu, Ana Fântână, Andreea-Nicoleta Voina;

Formatori/Creatori/Meşteri populari/Filantropie: doamnele Lavinia Donose, Jeni Voina, Ioana Puşcaş, Sanfira Şuteu;

Business: doamnele Mădălina Dădârlat, Iulia Manciulea Tileagă, Adriana Maria Spătăcean, Olivia Dican, Sanda Stoica, Sanda Maria Rîurean;

Sănătate: doamnele Maria Nistor, Ligia Georgeta Bena, Anca-Salomia Giurgiu, Ştefana Ruxandra Beyer.

În cadrul aceluiași eveniment, doamnei doctor Ştefana Ruxandra Beyer, cardiolog în cadrul Institutului Inimii „Niculae Stăncioiu” Cluj-Napoca, i-a fost conferit titlul de „cetăţean de onoare” al Municipiului Sebeş, în semn de apreciere şi preţuire pentru nobila profesie, exercitată cu probitate şi respect pentru condiţia umană.

Evenimentul a fost întregit de momentele muzicale susţinute de Grupul Vocal „Do, Re, Mi” al Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeş, alături de Alexandra și Adrian Pamfilie, de prezentarea de modă în cadrul căreia au evoluat tinerele eleve ale Şcolii de Televiziune şi Modeling by Diana Cerciu, precum și de o expoziţie a „bijuteriilor de poveste” realizate cu o măiestrie unică de doamna Victoria Geutskens. Finalul serii a aparținut formației „Direcţia 5″ care a oferit un recital special.

Decorul a fost realizat de scenograful Alin Gavrilă.

Mulțumiri speciale Rose Events pentru piesele de mobilier.

Evenimentul a fost organizat de Primăria şi Consiliul Local al Municipiului Sebeş şi Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeş.

La ieșirea din sala de spectacol, primarul Municipiului Sebeş, Dorin Nistor, alături de viceprimarul Adrian Bogdan, au felicitat toate femeile prezente la evenimentul găzduit de Centrul Cultural „Lucian Blaga”, oferindu-le flori.

FOTO: Primăria Sebeș

[nggallery id=6856]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea