Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Municipiul Alba Iulia lipsește de pe indicatoarele amplasate pe autostrada A1 Sibiu-Deva. Beniamin Todosiu: „Este atât o eroare, dar și o mare nedreptate”

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO| Municipiul Alba Iulia lipsește de pe indicatoarele amplasate pe autostrada A1 Sibiu-Deva. Beniamin Todosiu: „Este atât o eroare, dar și o mare nedreptate”

Municipiul Alba Iulia lipsește din cadrul indicatoarelor rutiere amplasate pe traseul autostrăzii A1 Sibiu-Deva, astfel, deputatul din partea USR Alba, Beniamin Todosiu, a cerut explicații Ministerului Transportului și CNAIR.

„Deși se află pe traseul autostrăzii A1 Sibiu – Deva, municipiul Alba Iulia lipsește de pe indicatoarele rutiere. Am solicitat explicații Ministerului Transporturilor și CNAIR pentru lipsa municipiului Alba Iulia de pe indicatoarele rutiere, care sunt amplasate pe A1, și voi începe o serie de demersuri pentru repararea acestei erori.

Este atât o eroare, care mi-a fost sesizată de mulți șoferi, dar și o mare nedreptate pentru Alba Iulia, oraș cu importanță deosebită. Cealaltă Capitală trebuie să se regăsească pe indicatoarele rutiere de pe autostrada A1, fiind inclusiv un punct de importanță turistică în zonă!”, a transmis deputatul Beniamin Todosiu, prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

LIVE VIDEO | A început CarsXCoffee, în Cetatea Alba Carolina: Mașini de colecție, modele moderne de lux și supercars, cafele rafinate și delicii culinare, la cea de-a IV-a ediție

Bera Larisa

Publicat

în

LIVE VIDEO | A început CarsXCoffee, în Cetatea Alba Carolina: Mașini de colecție, modele moderne de lux și supercars, cafele rafinate și delicii culinare, la cea de-a IV-a ediție A patra ediție CarsXCoffee a început astăzi, 12 iulie, în Cetatea Alba Carolina și reunește mașini de colecție, modele moderne de lux și supercars, cafele rafinate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea