Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

FOTO: „Mugurii Crucii Roşii”, concurs de igienă, sănătate şi prim ajutor la Sebeș

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Crucea Roşie Română Filiala Alba, în colaborare cu Şcoala gimnazială „Mihail Kogălniceanu” Sebeş, a organizat în data de 20.03.2019, la Sebeş, concursul „Mugurii Crucii Roşii”.

Concursul se adresează copiilor preşcolari, în scopul formării deprinderilor de igienă personală şi însușirii cunoștințelor privind educația pentru sănătate.

Anul acesta, la concurs au participat 27 de copii, din cadrul a 9 grădiniţe din zona Sebeş, sub coordonarea următoarelor cadre didactice:

  • Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 7 – Avandi Cristina
  • Grădiniţa cu program normal Lancrăm – Rablou Claudia
  • Grădiniţa cu program prelungit Petreşti – Ştefan Camelia Ionela
  • Grădiniţa cu Program Normal nr. 6 Sebeş – Corpodean Corina
  • Grădiniţa cu Program Normal nr. 4 Sebeş – Cibu Maria
  • Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 3 – Morar Cipriana
  • Grădiniţa cu Program Normal Petreşti – Mirion Ana
  • Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 2 – Muntean Camelia
  • Grădiniţa cu Program Normal nr. 8 Sebeş – Ivan Mariana

Educaţia în spiritul unui stil de viaţă sănătos este unul dintre obiectivele definitorii pentru activitatea Crucii Roşii, dovadă fiind nenumăratele campanii de promovare a sănătăţii şi a unui stil de viaţă sănătos derulate în şcoala românească, atât prin concursul “Mugurii Crucii Roşii”, adresat preşcolarilor, cât şi prin concursul “Sanitarii Pricepuţi”, adresat elevilor din învăţământul gimnazial şi liceal.

Toţi copiii care au participat la concurs au fost recompensaţi cu diplome şi premii constând în: produse igienico-sanitare, fructe, articole de îmbrăcăminte şi rechizite.

Mulţumim doamnei director al Şcolii gimnaziale „Mihail Kogălniceanu” Sebeş, prof. Zorina Bădilă, cadrelor didactice care s-au implicat în mod deosebit în organizarea acestui concurs, respectiv doamnelor educatoare: Georgeta Zbuchea, Cristina Avandi şi Andreea Dobre, cadrelor didactice, care au pregătit echipajele, precum şi grupei de preşcolari din cadrul Grădiniţei cu program prelungit nr. 7 Sebeş, care a pus în scenă un moment artistic.

DIRECTOR,

Adrian Ionel Duşa

[nggallery id=6889]

           


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Trafic îngreunat pe autostrada A1, pe ambele sensuri, după ce anvelopa unui tir a explodat. Alte două mașini au lovit un parapet în urma scurgerilor de carburant

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Trafic îngreunat pe autostrada A1, pe ambele sensuri, după ce anvelopa unui tir a explodat. Alte două mașini au lovit un parapet în urma scurgerilor de carburant Traficul de pe autostrada A1, sensul Râmnicu-Vâlcea – Deva, este îngreunat, după ce anvelopa unui tir a explodat, sâmbătă dimineața, în jurul orei 09:00. În urma scurgerilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea