Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: Momente emoționante la festivitatea de absolvire a clasei a VIII-a pentru elevii Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Într-o atmosferă festivă, încărcată de emoții profunde, s-a desfășurat joi, la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia, ceremonia de absolvire a clasei a VIII-a, prilej ce a reunit dascăli, elevi, părinți, bunici, prieteni, pentru a marca încheierea cursurilor gimnaziale.

La festivitate au participat toți absolvenții promoției 2017-2018, doamna director, prof. Elena Ignat, doamna director adjunct, prof. Mirela Ianc, dirigintele claselor a VIII-a A și a VIII-a B, prof. Gabriela Marina și Iulia Calistru, dascălii Școlii „Avram Iancu”, precum și elevii claselor a VII-a.

Evenimentul a debutat cu un moment artistic dedicat absolvenților, care a fost susținut de corul „Prietenia” al ciclului primar, condus de doamna prof. înv. primar Dana Andro, urmat de talentatul cântăreț Andrei Șerban, elev în clasa a VI-a B, care a reprezentat județul Alba la concursul Vocea României Junior.

Pe acordurile imnului „Gaudeams igitur” și în aplauzele celor prezenți, toți cei șaizeci de absolvenți ai clasei a VIII-a au urcat pe scenă pentru ceremonia de absolvire, fiind întâmpinați de colegii lor mai mici din clasa a VII-a cu flori, baloane și cadouri.

Festivitatea a fost deschisă cu discursul emoționant al directorului Școlii „Avram Iancu”, doamna prof. Elena Ignat, care i-a felicitat pe absolvenți pentru rezultatele obținute și care le-a transmis un mesaj profund privind viitorul lor, spunându-le să creadă cu tărie în idealurile lor, că înainte de a deveni oameni de succes, e mult mai important să devină  oameni de valoare.

Ceremonia a continuat cu strigarea catalogului pentru fiecare clasă, prilej cu care doamnele diriginte le-au transmis absolvenților câteva gânduri de suflet, apoi au fost evidențiați șefii de promoție care s-au remarcat de-a lungul celor patru ani prin rezultate deosebite la învătătură, dar și printr-o conduită exemplară: Bărdăhan Raul Alin, Lup Ana-Maria, Pop Alexandra, Ursa Daria Maria, Bica Gabriela.  Aceștia au adresat cuvinte de mulțumire și de aleasă prețuire conducerii școlii, dascălilor și părinților care i-au susținut și încurajat în toți acești ani, dar și colegilor din clasa a VII-a, cărora le-au înmânat cheia, simbol al succesului.

După aceste momente emoționate, pline de bucurie și de speranță, a urmat festivitatea de premiere a elevilor clasei a VIII-a, care s-a încheiat cu îmbrățișări, flori și felicitări din partea părinților, a dascălilor si a colegilor care le-au urat mult succes la examene.

[nggallery id=5761]

 

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea