Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO| Momente emoționante la festivitatea de absolvire a clasei a VIII-a pentru elevii Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” Alba Iulia

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| Momente emoționante la festivitatea de absolvire a clasei a VIII-a pentru elevii Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” Alba Iulia

Într-o atmosferă festivă, încărcată de emoții profunde, s-a desfășurat joi, 15 iunie 2023, ceremonia de absolvire a clasei a VIII-a, prilej ce a reunit dascăli, elevi, părinți, bunici, prieteni, pentru a marca încheierea cursurilor gimnaziale.

Pe acordurile imnului „Gaudeams igitur” și în aplauzele celor prezenți, absolvenții promoției 2019-2023, împreună cu diriginții celor trei clase, Roman Ioan, Pavel Ioan și Slevaș Dana, au pășit în curtea școlii pentru festivitatea de absolvire. Aceștia au fost întâmpinați cu baloane colorate și cadouri simbolice pregătite de elevii claselor a VII-a, în amintirea anilor petrecuți împreună.

Festivitatea de absolvire a debutat cu intonarea Imnului Național, urmată de discursurile emoționante rostite de prof. Elena Ignat, inspector școlar, de directorul școlii, prof. Gabriel Bucur și de domnul Lucian Morgovan, reprezentant al primarului Municipiului Alba Iulia.
Reprezentanții claselor a VIII-a au adresat cuvinte de mulțumire și de recunoștință conducerii școlii, dascălilor și părinților care i-au susținut și încurajat în toți acești ani, dar și colegilor din clasa a VII-a, cărora le-au înmânat în mod simbolic cheia școlii. Cuvinte de apreciere și de încurajare au rostit și reprezentanții claselor a VII-a pentru absolvenții Școlii „Avram Iancu”.

Ceremonia a continuat cu strigarea catalogului de către fiecare diriginte, prilej cu care au fost acordate diplome de absolvire tuturor elevilor din clasele a VIII-a. Apoi, domnul director a evidențiat șefii de promoție care s-au remarcat de-a lungul celor patru ani prin rezultate deosebite la învățătură, dar și printr-o conduită exemplară: Milea Irina, Ciobanu Adrian din clasa a VIII-a A, Cioancă Ana, Găiseanu Daniela, Gheorghe-Coșarcă Alexandra, Todea Maria din clasa a VIII-a C. Aceștia au reușit să obțină media generală 10 pe parcursul claselor gimnaziale. De asemenea, au fost acordate diplome și pentru rezultatele deosebite obținute de elevi la olimpiadele județene.

După aceste momente emoționate, pline de bucurie și de speranță, a urmat festivitatea de premiere a elevilor pe clase, care s-a încheiat cu îmbrățișări, flori și felicitări din partea părinților, a dascălilor si a colegilor care le-au urat absolvenților mult succes la examene.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț În seara 1 mai, 23:00, o mașină s-a răsturnat în Alba Iulia, pe strada Constantin Noica. Oamenii legi intervin pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin la un accident rutier de pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea