Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO. Moment frumos la o școală din Alba Iulia: Elevii, organizați sub forma unui mare 100, au înălțat baloane în culorile tricolorului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marți,  27 noiembrie 2018, sala de sport a Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” din Alba Iulia a fost neîncăpătoare pentru elevii, cadrele didactice, părinții și invitații prezenți la spectacolul in cinstea Marii Uniri,  pregătit de clasele a IV-a și clasele V-VIII. 

Intitulat sugestiv,  „Vin românii, vin la Alba iar”, acesta a debutat cu intonarea Imnului Național al României,  de către corul Speranța și de toți cei prezenți.

A urmat un recital de poezie, realizat de elevi ai claselor a VIII, apoi un montaj literar-artistic, prezentat cu mult entuziasm de elevii claselor a IV-a, care au îmbinat melodiile patriotice cu recitarea de poezii.

Momentul dansului popular individual a stârnit ropote de aplauze,  urmat de parada portului popular din diverse regiuni istorice, în acompaniament muzical specific zonei prezentate. La final,  toți cei prezenți s-au prins în Hora Unirii.

Încheierea evenimentului a aparținut celor mici,  care, organizați sub forma unui mare 100, au înălțat baloane in culorile tricolorului.

[nggallery id=6481]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Băncile și topogoanul de la Părculețul Grădiniței și Parcul Samoila Marza din Galțiu au fost vopsite: Gestul mărinimos făcut de un grup de copilași pentru muncitori

Bogdan Ilea

Publicat

în

Băncile și topogoanul din parcurile din Galțiu au fost vopsite: Gestul mărinimos făcut de un grup de copilași pentru muncitori Băncile de la Prculețul Grădiniței și topoganul din Parcul Samoila Marza din Galțiu au fost recondiționate și vopsite. La final, un grup format din două fetițe și un băiețel, au răsplătit printr-un gest mărinimos efortul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea