Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Mobilizare exemplară în Alba: Băieții a căror biciclete au fost furate de 1 iunie, au primit altele noi. ”Oamenii au pus mâna de la mâna și au făcut minunea”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| Mobilizare exemplară în Alba: Băieții a căror biciclete au fost furate de 1 iunie, au primit altele noi. ”Oamenii au pus mâna de la mâna și au făcut minunea”

Băieții din Alba Iulia a căror biciclete au fost furate chiar de 1 iunie, de Ziua COpilului, au primit vineri altele noi. Oamenii s-au mobilizat exemplar și au strâns banii necesari pentru a le face copiilor o bucurie.

Vestea bună a fost anunțată pe o rețea de socializare de mama băieților, care a vrut să împărtășească bucuria copiilor și să le mulțumească celor care au făcut posibilă

”Dragii mei, așa cum ați văzut acum câteva zile, ni s-au furat bicicletele. Ziceam atunci, cu ghilimelele de rigoare că e un cadou făcut copiilor chiar de ziua lor. Greu de explicat și de înțeles cum există asemenea oameni, dar cum zice un prieten „misterele vieții”.

Dar din fericire, există mult mai mulți oameni buni decât răi în lume, iar eu dau Slavă lui Dumnezeu că sunt înconjurată de mulți oameni minunați.

Deși am fost foarte supărată pe situație, iar băiețeii și mai și (pentru că vara e plăcerea lor supremă să iasă cu bicicletele), am căzut de acord că suntem o familie normală, care la fel ca majoritatea muncim pentru a avea și „nu pică nimic din cer”, așa că următoarea perioadă muncim mai mult și facem să luăm alte biciclete, dar răbdare.

Însă spre uimirea mea și bucuria copiilor, am primit o întrebare de la un prieten tare drag: dacă acceptăm să primim ajutor pentru a cumpăra alte biciclete. Eu recunosc că nu prea știu să primesc, dar entuziasmul și bucuria copiilor, m-au făcut să zic da. De aici totul e poveste, oameni minunați (pe unii îi cunosc, pe alții nu) au pus mâna de la mâna și au făcut minunea.
Teofil iti multumesc din suflet pentru gand si inițiativă

Mulțumesc cu recunoștință maximă tuturor! Dumnezeu să vă răsplătească infinit!

P.S Doamne ajută că poliția să găsească bicicletele furate, vă asigur că găsim cui să dăruim bicicletele cumpărate”, a scris mama băieților pe Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VINERI: ”Start la mișcare”, program educativ – sportiv în șanțurile Cetății Alba Carolina. Cros și ateliere de handbal, baschet, tenis și badminton 

Ziarul Unirea

Publicat

în

VINERI: ”Start la mișcare”, program educativ – sportiv în șanțurile Cetății Alba Carolina. Cros și ateliere de handbal, baschet, tenis și badminton Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia, alături de Primăria Municipiului Alba Iulia și CSM Alba Iulia, vă invită să participați, în ziua de 26 Aprilie 2024, la Programul educativ – sportiv ”START LA […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea