Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO: Ministrul a lipsit, protestatarii au venit! Scandări împotriva proiectului minier de la Roşia Montană în faţă la Hotel Parc

Dragoş Suciu

Publicat

în

În această dimineaţă, de la ora 11.00, aproximativ 20 de persoane s-au strâns în parcul din faţa Hotelului Parc din Alba Iulia, pentru a scanda împotriva proiectului minier de la Roşia Montană, chiar dacă dezbaterea publică care a fost programată în această dimineaţă a fost amânată din cauza că ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură de Interes Național și Investiții Străine – Dan Șova, nu a mai putut veni.

În lipsa autorităţilor locale, judeţene sau a politicienilor din ţară care au fost invitaţi la Alba Iulia, astăzi, 11 octombrie, 20 de protestatari au scandat împotriva proiectului minier şi au afişat bannere, afişe cu diferite mesaje precum: “Rovana, jos laba de pe Montana”, „Zi de luptă pentru Roşia Montană”,  „V-am votat, ne-aţi trădat”, “Vrem natură, nu cianură” sau „Opriţi proiectul minier de la Roşia Montană”.

Proiectul a fost anunţat de câteva zile bune pe site-ul de socializare Facebook, pentru că la Alba Iulia, în locaţia Hotel Parc, şi-au anunţat prezenţa autorităţile locale şi ministrul Dan Şova care din cauza unor probleme urgente nu a mai putut veni la evenimentul organizat de liderul PNL Alba, Teodor Atanasiu.

[nggallery id=424]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Alegeri locale la Poșaga, turul doi: Prezență de peste 40% la urne, la ora 12.00

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alegeri locale la Poșaga, turul doi: Prezență de peste 40% la urne, la ora 12.00 Alegerile se repetă în ziua de Rusalii, duminică 23 iunie în comuna Poșaga după ce la alegerile locale din 9 iunie, cei doi candidaţi, Aurelia Popa, propusă de PSD, şi Ionel Bulgăr, propus de PNL, primar în funcţie, au avut […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea